Bijgewerkt privacybeleid
Om verliefd op te worden: 4x de perfecte nail art voor Valentijnsdag!

4x de perfecte nail art voor Valentijnsdag

| Top Topical
nail_art_1900x1070_V2

Van harten en liefdesbriefjes tot zwart met een twist. Deze Valentijn krijgen ook jouw nagels een feestelijke look. Ontdek de 4 meest romantische nail art trends. Bij welke is het liefde op het eerste gezicht?

1/4

Hartendief

Aan hartjes geen genoeg! Teken rode hartjes op je nagels voor een speelse en romantische look. Een groot hart, meerdere kleine hartjes, ingekleurd of alleen de omlijning, de keuze is aan jou! Leuk om zachtroze te combineren met rood. Als je dit liever niet met de losse hand doet, knip dan een hartje uit een stukje plakband en kleef het op je nagel als patroon. De Le Vernis van Lancôme is er in verschillende tinten roze voor het hartje van je dromen.

2/4

De taal van de liefde

Een liefdesbrief voor op je nagels. Geef elke vinger een eigen letter of symbool. Ga bijvoorbeeld voor I.♡.Y.O.U of  L.O.V.E.♡. Houd de ondergrond neutraal met de Beige Gallery van Yves Saint Laurent en gebruik een donkere kleur voor de letters, zoals de glanzende, naar bloemen ruikende nagellak Jagua Ink van Guerlain. Jij laat met Valentijn je hart én nagels spreken!

3/4

Let’s mix it up

Ga eens niet voor die klassieke rode nagellak, maar meng verschillende tinten rood, roos en paars met elkaar. Kleur elke vinger een andere tint en ga hierbij van donker naar licht. De Nail Lacquer van BE Creative Make-Up is er in eindeloos veel tinten en zijn perfect met elkaar te combineren. Extra fijn: deze nagellak dekt al vanaf het eerste laagje!