Bijgewerkt privacybeleid
Weg met geurtjes: zo ruik je altijd lekker!

Weg met geurtjes: zo ruik je altijd lekker!

| Beauty Basics

Met deze antigeurtjeshandleiding blijf je fris, de hele dag lang.

1/4

Neem een ochtenddouche

Als man transpireer je sowieso meer dan een vrouw en zeker als je een stresserende job hebt. Neem daarom ’s ochtends een douche met een diep reinigende gel om alle geurtjes te verwijderen of kies voor de douchegel van je favoriete parfumlijn om je lievelingsgeur nog meer tot z’n recht te laten komen.

De zeepvrije, niet uitdrogende formule van Douchegel voor Lichaam en Haar van ICI PARIS XL reinigt lichaam en haar zonder ze uit te drogen. L’Homme Douchegel van Yves Saint Laurent voorkomt uitdroging en geeft het haar extra vorm en volume.

2/4

Pro antitranspirant

Een gewone deodorant verhindert zweetgeur, terwijl een antitranspirant het zweten zelf én dus ook de geur tegengaat. Voor een grotere kans op een geurtjesvrije dag, kies je dus best een antitranspirant.

De Anti-Transpirant Deodorant Stick van Clarins bevat geen alcohol en staat garant voor een langdurig reukverdrijvend effect. Voor een immer frisse geur van groene mandarijn, rozemarijn en patchoeli ga je voor Acqua di Gio Homme Deodorant Spray van Armani.

3/4

Spray slim

Spray je parfum op je zogenaamde pulse points zoals je nek, polsen, je borst en achter je oren. Dat zijn de plekjes waar je bloedvaten het dichtst bij je huidoppervlak zitten, en je dus meer warmte (én parfum) vrijgeeft zodat je parfum langer houdt.

Met de navulbare parfumverstuiver van Travalo neem je je favoriete parfum ook gewoon mee onderweg.

4/4

Hydrateer je huid

Als je genoeg (water, hé!) drinkt, help je je huid gehydrateerd te houden. En een gehydrateerde huid is er twee waard, want die zorgt ervoor dat parfum langer blijft hangen omdat het zich zo beter kan hechten.

Geef je huid nog een extra hydratatieboost met deze Samurai Body Moisturizer van Rituals die de huid voedt en mannelijk geurt naar bamboe en cederhout.