ICI PARIS XL Time

ICI PARIS XL lanceerde eerder dit jaar het gamma TIME: 4 hoogtechnologische anti-aging verzorgingsproducten, verkrijgbaar aan een zachte prijs. Intussen is het gamma uitgebreid met maar liefst 5 nieuwe, even kwalitatieve anti-aging producten én een sheet mask om je huid helemaal te regenereren.

De nieuwe TIME anti-aging lijn van ICI PARIS XL SKINCARE

Voor iedereen de perfecte verzorging. De anti-aging TIME-producten werden ontwikkeld voor elke periode in het leven van een vrouw: of ze nu de tekenen van een verouderende huid wil laten verdwijnen, kiest voor hydratatie of meer zachtheid, of haar huid wil boosten, verstevigen of versoepelen.

Ontdek nu
ICI PARIS XL Time

DE TIME PRODUCTEN ONDER DE LOEP

Alle formules van de nieuwe TIME anti-aging lijn werden getest en ontwikkeld met hoge kwaliteit als basisvereiste. De TIME-lijn omvat een verstevigende anti-aging dagcrème, een hydraterende anti-aging nachtcrème, een corrigerend anti-aging serum en een corrigerende anti-aging oogcontourcrème.

Vandaag voegt ICI PARIS XL hier nog 5 anti-aging verzorgingsproducten aan toe: een hydrogel sheet mask, een vochtinbrengende reinigingsbalsem, een crèmemasker, een geconcentreerd serum voor 's nachts en een anti-aging handcreme met SPF30.

Exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf 1 oktober 2019.

Koop nu