Ontdek La Belle Le Parfum & Le Male le Parfum

In de tuin van Gaultier maakt de nieuwe originele vrouw La Belle Le Parfum haar verslaving intenser om de krachtige kapitein, Le Male Le Parfum, te verleiden. Zwicht voor de verleiding , beste kapitein, haar intense eau de parfum doet de zinnen op hol slaan.

LA BELLE LE PARFUM: DE NIEUWE INTENSITEIT
Het sensuele, intense Eau de Parfum La Belle Le Parfum volgt de rondingen van uw elegantie, van het begin van het decolleté tot de intimiteit van de polsen. Ontdek het oriëntaals gourmand geurspoor waarin groene peer, noten van jasmijn en de aantrekkingskracht van vanille zich vermengen. Laat u verleiden door de nieuwste damesgeur van Jean Paul Gaultier.

LE MALE LE PARFUM
Gehuld in een zwart met gouden officiersjas neemt deze Eau de Parfum Intense met allure en kracht het stuur over van Le Male. Een onstuimige wind van kardemom op het achtersteven, een hart met frisse lavendel- en irisakkoorden. Le Male Le Parfum dompelt ons onder in heerlijk verslavende, krachtige vanilledampen. Deze elegant, oriëntaalse en houtachtige geursluier, overspoeld met charisma en leiderschapskracht, laat het charisma van een officier achter op de huid.

 

*Aanbieding geldig tot en met 21/02/2021 in de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.