KERSTMIS IS MAGISCH MET PACO RABANNE

1 MILLION EAU DE TOILETTE
Een elegant en doordringend herenparfum, een krachtige mengeling die fris begint en dan transformeert naar een pittig lederakkoord. Paco Rabanne creëerde in dit parfum de alchemie van volledige verleiding. Voor de gedurfde en uitdagende man.

LADY MILLION EAU DE PARFUM
Een verleidelijk damesparfum van sexy witte bloemen die de huid ontwaakt met frisse noten die overgaan in sensuele en gevaarlijke patchoeli. Voor de vrouw die houdt van het leven en leeft voor de achtervolging.

WIN GOUD MET PACO RABANNE
Koop tussen 09/11/2020 en 14/02/2021 een Paco Rabanne geur op www.iciparisxl.be of in een ICI PARIS XL-parfumerie en ontvang je Golden Ticket met unieke code. Registreer jouw unieke code online op www.iciparisxl.be/nl/goldenticket en maak zo kans op één van vier goudstaven (22 gram van 18 karaat) of één van tien Paco Rabanne Goodie Bags.

 
 

*Aanbieding geldig tot en met 03/01/2021 in de Belgische e-shop zolang de voorraad strekt. Aanbod niet geldig via Click & Collect in de parfumerie. Niet-contractuele foto. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties/acties. 1 cadeau per klant. Niet terugbetaalbaar in contanten.