Bijgewerkt privacybeleid
Dit zijn de 5 make-up tips voor de ultieme festivallook!

Festival ready! Dit is dé festivallook van 2019

| Trending Now
LA QUINTA, CALIFORNIA - APRIL 14: Olivia Culpo is seen wearing yellow jacket and shorts with print and brown belt at Revolve Festival during Coachella Festival on April 14, 2019 in La Quinta, California. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)

Het festivalseizoen is begonnen, je outfit ligt klaar, maar nu je make-up look nog! Wij ontdekten -dankzij de celebs op Coachella- dé festivallook van 2019. Met deze tips ben jij festival ready!

1/5

All eyes on you

Op Coachella was één ding duidelijk: de eyeliner is in! Ga voor een winged eye en trek de eyeliner ver door naar de buitenste ooghoek. Met de Eyeliner Shocking van Yves Saint Laurent trek je heel precies een intens zwart lijntje. Niet onbelangrijk: het blijft tot wel 12 uur zitten. Dance the night away!

2/5

Eyebrows on fleek

Niet alleen de eyeliner is scherp en strak, ook de wenkbrauwen zijn tot in precisie gestyled! Met het wenkbrauwpotlood Sourcil Precision van Bourjois kun je jouw wenkbrauwen de gewenste vorm en kleur geven en direct jouw blik versterken. Hello sexy festival brows!

3/5

Nude lippen

De celebrities snappen hoe het werkt; bij zo’n krachtige ooglook is een nude lip het allermooist. De M.A.C Amplified Creme Lipstick is er in meerdere prachtige nude tinten, voor alle huidskleuren. Wil jij voor één dag wat vollere lippen? Met een nude lippenstift kun je gemakkelijk een beetje valsspelen door over je liplijntje te gaan … Sst!

4/5

Slick & Smooth

De haartrend is overduidelijk: draag het haar strak naar achter in een knotje of een lange vlecht of staart. Niet alleen ideaal voor tijdens het dansen, maar ook super vrouwelijk en stijlvol! Gebruik de Bumble and Bumble Invisible Oil om jouw haar de hele dag pluisvrij, zacht en glanzend te houden.