Contacteer ons Winkelzoeker
Meghan Markle laat haar sproeten zien – Beauty Center

Meghan Markle laat haar sproeten zien

Gepost op 17/05/2018 in Make-up
Meghan_Markle_1900x1070

Wanneer Meghan Markle door een make-up artist wordt opgemaakt, is haar standaard eis: zorg dat mijn sproeten te zien blijven. Die all natural look staat haar prachtig!

Lydia Sellers, de voormalige visagiste van Meghan Markle, onthulde onlangs de belangrijkste beautyroutine die de aanstaande royal haar natuurlijke look geeft. “Ze is altijd zichzelf gebleven, ook nu ze volop in de spotlights staat,” zegt Lydia. “Zelfs nu ze binnenkort gaat trouwen met prins Harry is haar look niet veranderd. Ze is zo zelfverzekerd dat ze dat ook niet nodig heeft.”

Fris & dewy

In een eerder interview met het blad Allure vertelde Meghan al dat ze zich ergert aan foto’s waarbij haar sproeten dankzij photoshop verdwenen zijn. Lydia: “Ze wil gewoon dat make-up een beter versie van haarzelf laat zien. Natuurlijke schoonheid, daar gelooft ze heilig in.”

Photoshop

Lydia heeft twee jaar lang met Meghan gewerkt. “Elke keer wanneer ik haar make-up deed, zei ze: ‘Zorg je er wel voor dat mijn sproeten erdoorheen piepen? Ik wil geen dikke laag make-up.’ Ze wilde dat haar foundation een frisse, dewy uitstraling zou hebben.”
Op vrijwel elke foto van Meghan zijn haar sproeten dan ook duidelijk te zien. Op wat blush op de bolling van haar wangen en een smudged eyeliner na, draagt Meghan verder weinig make-up.

Bruid Meghan

En hoe zal Meghan er zaterdag als bruid uitzien? Lydia denkt dat Meghan haar haren los zal dragen, net als haar aanstaande schoonzus Kate Middleton deed. Hoe dan ook: wij kunnen niet wachten om haar aan de arm van Harry te zien – ongetwijfeld met een flawless & natural look!

Show je sproeten!

Wil jij ook een natuurlijke make-up waarbij je sproeten de show stelen? Gebruik dan een lichtgewicht foundation zoals Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation en breng die met een vochtig sponsje aan. Daardoor krijg je een transparanter resultaat. Op je wangen komt een frisse blos met Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks. Deze crèmeblush voorkomt dat je wangen te mat worden. Je ogen benadruk je met een zwart oogpotlood dat je mooi vervaagt. Sisley Phyto-Khol Perfect heeft een handig sponsje waarmee je de kleur prima kunt blenden.

Bron: eBagFashion