Contacteer ons Winkelzoeker

Haarverwijdering Dames

0 Resultaten

0 Resultaten

Benen en oksels ontharen, scheren of epileren voor vrouwen


Een goed scheerapparaat, ladyshave of epilator is een must als je je huid mooi en zijdezacht wil ontharen. Daarom vind je in onze webshop een assortiment ontharing voor dames met apparaten van kwaliteitsmerken. Als je snel wil zijn en volledig pijnloos wil tewerk gaan, dan is een ladyshave of scheerapparaat de beste keuze. Ook vind je bij ons kleine trimmers voor je bikinilijn. Voor gladde, zijdezachte benen en een langdurig resultaat kies je best voor een epilator.


Laser ontharen of IPL ontharen


Laserontharing is Ă©Ă©n van de laatste nieuwe trends. Het resultaat van laserontharing is langdurig, want een laserapparaat zorgt ervoor dat je haartjes minder snel terug zullen groeien. Dit gebeurt door middel van de IPL-technologie, wat staat voor Intense Pulsed Light. Daarbij worden lichtimpulsen op de huid toegepast om het haarzakje in een soort van rustfase te brengen. Daardoor zal het dus enkele weken duren voor je haartjes weer terug groeien.

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!