Contacteer ons Winkelzoeker

VERSACE EROS EAU DE PARFUM

“Ik ontwierp de geur Eros Eau de Parfum voor een man die zowel heldhaftig als gepassioneerd is, als een Griekse god. Eros is een geur die kracht en sensualiteit uitbeeldt en benadrukt”
Donatella Versace ​

Versace - Eros

LIEFDE, PASSIE, SCHOONHEID EN VERLANGEN

Eros, god van de liefde, in staat om mensen verliefd te laten worden met zijn pijl en boog. De perfectie van het mannelijk lichaam is versmolten met de toespeling op de Griekse mythologie en klassieke beeldhouwkunst die de wereld van Versace sinds het begin heeft gekenmerkt. Versace Eros is een geur voor een krachtige man, die gepassioneerd is en zijn eigen leven bepaalt.

ORIËNTAALS - HOUTACHTIG – FRIS

Een parfum dat sublieme mannelijkheid interpreteert door middel van een schitterend charisma met een intense, levendige en hartstochtelijke frisheid verkregen uit de combinatie van munt, citroen uit Italië en appel.

Eros, de triomfantelijke en flamboyante verleider.

Versace - Eros
Versace - Eros

DE FLACON

De door Versace ontworpen blauwe flacon, verwijst naar de Middellandse Zee, is gedecoreerd met de befaamde Medusa en straalt de kracht en uitgesproken mannelijkheid van Eros uit.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!