Contacteer ons Winkelzoeker

How-To

Voor skincare die écht werkt kies je Clean & Conscious. Onze innovatieve skincare lijn met >93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat award-winning producten en krachtige ingrediënten als bakuchiol, het plantaardige alternatief voor retinol.

ONTDEK THE RITUAL OF NAMASTE

how-to's

Purify

Het reinigen van je huid is de eerste stap in elke huidverzorgingsroutine. Purify bevat ingrediënten als moringa en witte lotus, die je huid niet alleen zuiveren maar ook helpen bij het bestrijden van dagelijkse verontreinigende stoffen. Met een kalme huid en frisse teint als resultaat.

how-to's

Glow

Onze Glow lijn met producten als een anti-ageing serum en een anti-ageing eye concentrate is speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Het bevat krachtige ingrediënten als bakuchiol, dat de zichtbaarheid van fijne lijntjes vermindert. Met een stralende huid als resultaat.

how-to's
how-to's

Ageless

Onze Ageless lijn is speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen en liften, perfect voor de rijpere huid. Wanneer de huid verouderd verliest het haar elasticiteit. Onze producten helpen deze elasticiteit te behouden en de huid te verstevigen, wat zorgt voor minder zichtbare fijne lijntjes.

how-to's

Gezichtsserum

Van anti-ageing serums tot verstevigende en hydraterende natuurlijke boosters. Geef je huid een kicktstart met ingrediënten zoals hyaluronzuur en bakuchiol.

how-to's

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!