Contacteer ons Winkelzoeker

RITUALS

Rituals Collections

Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerden we een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten. Rituals wilt je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.

ONTDEK JOUW FAVORIETE GEUR

Ritual of Karma

Geïnspireerd op het Hindoeïsme ondersteunt The Ritual of Karma je om positiviteit door te geven. Wees vriendelijk voor de wereld om je heen en ga met goede karma door het leven. Verrijkt met witte thee en heilige lotus, geniet je met de body care, zonbescherming en home-collecties het hele jaar door van zomerse energie voor geest, lichaam en ziel.

ONTDEK THE RITUAL OF KARMA

Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda is gecentreerd rondom de eeuwenoude, Indiase Ayurveda filosofie. Ayurveda is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie en het vinden van balans. Door middel van het reinigen en voeden van zowel lichaam als ziel, wordt deze harmonie volgens de Ayurvedische filosofie bereikt.

ONTDEK THE RITUAL OF AYURVEDA

Ritual of Sakura

Tijdens de eeuwenoude Hanami ceremonie in Japan viert men de schoonheid van de Sakura bloesem. Deze kersenbloesem symboliseert dat het leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er dus vol overgave van moet genieten. Ontdek The Ritual of Sakura en beleef iedere dag als een nieuw begin.

ONTDEK THE RITUAL OF SAKURA

Ritual of Jing

The Ritual of Jing is geïnspireerd door het eeuwenoude Chinese concept van 'Jing', dat staat voor kalmte, stilte en rust. Vind met deze collectie jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek de kunst van kalmte en stilte. Creëer een persoonlijk rustoord, waar je diepe ontspanning vindt en je slaap verbetert met betekenisvolle routines.

ONTDEK THE RITUAL OF JING

Homme Collection

Powered by nature–de nieuwe en verbeterde Homme Collection biedt deskundige huidverzorging voor mannen. De collectie brengt krachtige, resultaatgerichte ingrediënten samen tot een complete lijn van high-performance grooming essentials die zowel zijn huid als zijn welzijn ondersteunen. Homme, ontwikkeld in samenwerking met een panel van mannen, is onverbiddelijk voor transpiratie, mild voor scheerirritatie en toegesneden op de unieke behoeften van zijn huid. En tegelijkertijd ontwikkeld op basis van krachtige geuren, kalmerende texturen en innovatieve formules om van top tot teen ultieme verfrissing te ervaren.

ONTDEK DE HOMME COLLECTION

Sport Collection

Ontdek de nieuwe Sport Collection, speciaal ontwikkeld voor actieve levensgenieters. Of je nu de dag wilt beginnen met een extra energieboost of na een intensieve workout je lichaam en geest weer op krachten laat komen, deze bodycare collectie werkt altijd net zo hard als jij. Ontwikkeld op basis van Power Recharge Technology, geeft de geur van de Sport Collectie je een revitaliserend gevoel. Dankzij de unieke combinatie van geurtechnologie en effectieve ingrediëntcomplexen geeft de Sport Collection je alles dat je nodig hebt om elke dag het beste uit jezelf te halen.

ONTDEK DE SPORT COLLECTION

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!