Contacteer ons Winkelzoeker

Nagellak Remover

1 Resultaten

1 Resultaten
 

ONLY YOU

uv gel nail polish

starter kit uv gel nail polish

  € 49,95
3

Shop de beste nagellak remover bij ICI PARIS XL


Tijd voor een nieuw kleurtje op je nagels? Haal je nagellak er dan eerst voorzichtig af. Het verleidelijk zijn om je nagellak er zelf af te futselen of ‘peelen’, maar dit is schadelijk voor je nagels, tenzij je een speciale peel base coat hebt gebruikt. Waarom? Als je dit doet trek je meteen ook een laagje van je nagel mee. Daardoor worden je nagels broos en zwak en zullen ze zullen gemakkelijker breken. Ook zal je nagel oneven zijn, wat het moeilijk maakt om er nog mooi een nieuwe laag nagellak op aan te brengen.


Verzorg je nagels met een nagellak remover


Een goede nail polish remover is dus een must als je graag en vaak je nagels lakt. In onze webshop vind je nagellak removers zonder aceton en met aceton, afhankelijk van jouw voorkeur. Ook shop je bij ons milde nagellak removers die je lak zacht verwijderen en je nagels tegelijkertijd ook verzorgen.

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!