L'Oréal L'Oréal L'Oréal

LOVE YOURSELF MORE

Vandaag is het Singles’ Day…
Dus trakteer jezelf en ontvang een heerlijke luxe marsepein hart van Maison Dandoy bij aankoop van minimaal 95€ op onze deelnemende merken.*

Ik geniet er van
L'Oréal

ZORG VOOR JE HUID

Bij koud weer is het belangrijk om uw huid te beschermen. Door een krachtige mix van actieve ingrediënten en het liftende extract van rode algen is Blue Therapy Red Algae Uplift van Biotherm speciaal ontwikkeld voor de droge huid om de gezichtscontouren te herstructeren en verstevigen.

Ontdek
L'Oréal L'Oréal

SUBLIMEER JE UITSTRALING

Het geheim om je ogen te doen schitteren met een masker op?
Kies voor de meest veelzijdige mascara van Lancôme. Hypnôse kan tot 6 keer meer volume geven dankzij de luchtige, ultravloeibare textuur die de wimpers glad en perfect opmaakt zonder ze te verzwaren.

Ontdek
L'Oréal

OP ZOEK NAAR EEN GEUR?

Een geur om te verleiden?
Een geur om jezelf te verwennen?
Een geur om jezelf te trakteren! Vandaag is je dag, dus laat het ons weten met een nieuwe geur en beëindig je routine in stijl.

Ontdek
L'Oréal L'Oréal

WIST JE DAT…

De datum van 11 November werd gekozen door Chinese studenten om Singles’ Day te vieren, omdat het cijfer « 1 » voor individualiteit en onafhankelijkheid staat.

Onze deelnemende merken

Giorgio Armani Yves Saint Laurent Lancôme Valentino Cacharel Biotherm Azzaro Mugler Helena Rubinstein Urban Decay Diesel Maison Margiela Viktor & Rolf Ralph Lauren
L'Oréal