La Prairie Skin Caviar

De ogen staan bekend als de spiegel van de ziel en ze vertellen een verhaal van verstreken tijd.

De delicate huid rond de ogen vormt immers de zone van het gezicht die de meest geconcentreerde tekenen van veroudering toont.

In 2019 opent La Prairie een nieuw hoofdstuk in de Skin Caviar legende – specifiek gericht op de ogen.

 

SKIN CAVIAR EYE LIFT

LIFTEND EN VERSTEVIGEND OOGSERUM

La Prairie’s nieuwste innovatie, Skin Caviar Eye Lift, is een serum met een heerlijke structuur die versmelt met de huid en onmiddellijk verfrist en een aangespannen gevoel geeft.

Bij elk gebruik worden de ogen geopend, zien de oogcontouren er gelift uit en kijkt u met een frissere blik de wereld in.

Ontdek

SKIN CAVIAR LUXE EYE CREAM

LIFTENDE EN VERSTEVIGENDE OOGCRÈME

De belichaming van wetenschap en luxe voor de ogen. Geperfectioneerd met Caviar Premier – de meest krachtige herontwikkeling van kaviaar ooit – om stevigheid en elasticiteit te herstellen, de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen en te hydrateren.

De delicate huid rondom de ogen ziet er glad en stevig uit, en voelt zijdezacht aan.

Ontdek
La Prairie Skin Caviar

ESSENCE OF SKIN CAVIAR EYE COMPLEX

VERZACHTENDE OOGGEL

Deze lichte gel, verrijkt met kaviaarextract, helpt bij het hydrateren en opleven van het gebied rondom de ogen. Tekenen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Gebruik vooraf de Skin Caviar Essence-in-Lotion en Skin Caviar Liquid Lift en vervolg met de Skin Caviar Luxe Eye Cream en Skin Caviar Luxe Cream om uw liftings- en verstevigingsritueel te voltooien.

Ontdek