Kenzoki

HET GAMMA KENZOKI VERZORGINGEN

Het gamma KENZOKI verzorgingen betovert je zintuigen en draagt zorg voor je huid. Delicate texturen, aangename geuren en zintuiglijkheid zijn de spil van de KENZOKI-producten. Een compleet gamma verzorgingen die voldoen aan de verschillende behoeften van de huid en tegelijkertijd efficiëntie en plezier combineren. Laat je verleiden door een mooiere huid, elke dag weer.

KENZOKI BESTELLEN
Kenzoki

SACRED LOTUS

HET ANTI-AGING VERZORGINGSGAMMA

BELLE DE JOUR is KENZOKI's uitgebreide anti-aging lijn die alle tekenen van huidveroudering behandelt. De huid is dag na dag vernieuwd, gladder, steviger, mooi en stralend dankzij de Sacred Lotus.

ONLINE BESTELLEN
Kenzoki
Kenzoki

WHITE LOTUS

HET GAMMA HYDRATERENDE VERZORGINGEN

Je huid elk dag weer in alle zachtheid verzorgen. Beantwoorden aan al haar fundamentele behoeften: hydrateren, kalmeren en haar laten stralen. Dat is wat de verzorgingen van KENZOKI met White Lotus doen, dat en nog veel meer.

ONLINE BESTELLEN
Kenzoki

GINGER

HET VERZORGINGSGAMMA VOOR EEN STRALENDE HUID

Het nieuwe recept voor een egale, frisse en stralende teint. Ginger wordt gecombineerd met vitamine C in een nieuw gamma dat gecreëerd werd om de huid die gebrek heeft aan energie te laten stralen en op te wekken. Leuk programma in petto!

ONLINE BESTELLEN
Kenzoki
Kenzoki

RICE STEAM

HET GAMMA LICHAAMSVERZORGINGEN

Les soins corps KENZOKI nous font une peau belle à se damner. Ils font bien plus encore : de la pointe des orteils jusqu'au creux du cou, c'est un concentré de sensations heureuses. Parfum sensuel, textures caressantes, gestuelles inédites... résister est inutile.

ONLINE BESTELLEN

BEST-SELLERS