background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
  • IXPL Pure Relaunch
IPXL Pure

Make-up verwijderen is vaak de sleutel tot een perfect gelaat. Zonder een goede routine om make-up en onzuiverheden te verwijderen, raken poriën verstopt, wordt de huid dof en dreigt deze sneller te verouderen.

Het is dus heel belangrijk om elke avond de make-up van de ogen en de huid te verwijderen en er een speciaal moment van te maken. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het verwijderen van make-up van de huid niet alleen iets voor make-up-liefhebbers. Verwijderen van make-up betekent het reinigen van de huid door het verwijderen van onzuiverheden als gevolg van vervuiling, resten en/of make-up die op de huid aanwezig zijn.

Ontdek het gamma
IPXL Pure

Het nieuwe hoofdingrediënt - lotusbloem - verzacht, kalmeert en troost alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

Het regenereert en egaliseert de huid en vermindert onvolkomenheden. Zeer rijk aan anti-oxidanten, beschermt de huid ook tegen agressies van buitenaf.

Make-up verwijderen, een essentiële stap
in jouw beauty routine

IPXL Pure

De huid wordt gereinigd in 2 stappen

Eerst worden onzuiverheden en make-up verwijderd met een reinigingsmelk of micellair water.

Gentle toner

De frisse, alcoholvrije formule van onze toner verheldert de teint en zorgt ervoor dat deze er levendig en stralend uitziet.

Perfect voor een zachte make-up verwijdering.

Koop nu
IPXL Pure Toner

De frisse, alcoholvrije formule van onze toner verheldert de teint en zorgt ervoor dat deze er levendig en stralend uitziet.

Perfect voor een zachte make-up verwijdering.

IPXL Pure

In een tweede stap ronden we het reinigen van de huid af

Om de laatste resten te verwijderen met een reinigingsschuim, een reinigingsgel of een zachte scrub.

PURE, een milieuvriendelijk gamma

100% vegan 97% of natural origin ingredients Made in France

Ga je op reis?

Ontdek ook onze zachte make-up remover doekjes: een gloednieuwe formule op basis van kamille die oog- en gezichtsmake-up verwijdert, uw huid schoon laat aanvoelen, vrij is van parfum en dermatologisch en oftalmologisch getest is.

IPXL Pure IPXL Pure

Verkrijgbaar in twee maten:
25 doekjes en 10 doekjes

Koop nu

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!