Top banner

EEN BLOEMIGE BRIES

 

Een fruitige geur, fris als een zacht briesje dat de kamer binnenkomt, met een bloemig akkoord dat een ultieme vrouwelijkheid benadrukt.

Topnoten van mandarijn, citroen en bergamot zorgen voor een explosie van ultieme frisheid, versterkt door roze peper en magnolia.

Een bloemig hart van jasmijn en Bulgaarse Kazanlakroos geeft het parfum een ultravrouwelijke sensualiteit. Aangevuld met honing, cognac en kweepeer voor een zoete, fruitige toets.

Warme componenten zoals hout, tabak en verleidelijke musk vormen de intense basis van het parfum.

Ontdek hier

 

FLUWELEN FLACON

 

De flacon heeft de traditionele INTIMACY vorm die inmiddels de signature look van het merk is. Het glas is roze transparant, voor een lichte, frisse look.

De traditionele lederlook werd dit keer vervangen door een zachtroze fluwelen accent. Het fluweel zorgt voor een zachtere, sensuelere toets, zonder de luxueuze uitstraling te verliezen.

Koop hier

 

Maak het ultieme verlangen wakker

 

INTIMACY Velvet vertelt het verhaal van een jonge, dromerige vrouw vol levenslust. Als een zonnestraal die de ruimte verlicht, ontwaakt er een kriebelend verlangen in haar.

Met een frisse kijk op de wereld om zich heen, is ze klaar om haar stoutste dromen na te jagen. Waar ze ook is, ze blijft trouw aan zichzelf en aan haar parfum. Een zachte, frivole geur die, net zoals zij, een sensuele frisheid uitstraalt.

Ontdek hier