Top banner

INTIMACY SHEER

 

INTIMACY Sheer onthult de sensuele identiteit van iedere vrouw dankzij een unieke geurhandtekening en is een ware streling voor de zintuigen.

De naam is zoet, de vormen rond, het materiaal delicaat. Voor het parfum Intimacy zijn de allerbeste ingrediënten van de luxeparfumerie gebruikt, om zo elegante en tijdloze akkoorden samen te stellen die samensmelten op elke huid: er ontstaat een geuridentiteit, onweerstaanbaar en uniek. Een echte soulmate.

ONTDEK NU

Image
Image

HET PARFUM

 

Deze fruitige, bloemige chypre-compositie is een combinatie van vrouwelijkheid en sensualiteit. Vanaf de eerste noot vormt het eau de parfum INTIMACY Sheer een aangrijpende geurontmoeting: de prikkelende noten van kardemom en roze peper vermengen zich met de frisheid van bergamot, mandarijn en citroen.

Het hart onthult een sensuele bloemengeur, samengesteld rond de Kazanlak-roos en geslepen door noten van jasmijn, kamperfoelie, kweepeer en cognac. Het hoofdbestanddeel van de geur, de Kazanlak-roos, smelt op de huid.

De stad Kazanlak ligt ten oosten van de beroemde ‘rozenvallei’ in Bulgarije. De speciale frisheid en de vele facetten van de Bulgaarse roos Kazanlak geven deze geur al haar vrouwelijke sensualiteit. Op de achtergrond onderstreept een chypreakkoord in INTIMACY Sheer de vrouwelijkheid ten top.

ONTDEK NU

 

DE CAMPAGNE

Video

De INTIMACY vrouw is uniek. Daarom bevat de campagne een kleurrijke persoonlijkheid, anders dan wat we normaal zien. De jonge vrouw is grillig, leuk, spraakzaam, met een spontane en mysterieuze identiteit. Een vrouw, te midden van haar oogverblindende jeugdigheid, vertegenwoordigt met haar houding en haar sensuele gedrevenheid de essentie van vrouwelijkheid: intiem, complex en onweerstaanbaar.

Zeer elegant, zo wordt haar silhouet benadrukt gehuld in een verleidelijke jurk, chique en licht. In de film neemt ze het bezit van dit prachtige kasteel en verrast ze ons door haar vele facetten. Haar spontaniteit en haar tikkeltje gekheid, geven aan haar personage scherpte, gevoel en soul.

BESTELLEN