Top banner

INTIMACY MEN CLASSIC
Een ode aan de moderne man

Al vanaf het eerste moment straalt INTIMACY MEN CLASSIC een krachtige, mysterieuze frisheid uit, die ons uitnodigt op een overweldigende reis van ultieme vrijheid. Een reis waarbij alle overbodige bagage achterblijft, geïnspireerd door de belofte van een nieuw avontuur dat begint.

Dit parfum, gecreëerd door de gekende neus François Robert, is een ode aan de moderne man, die houdt van tijdloze klassiekers en kwaliteit. Met oog voor detail, en trouw aan zijn parfum. Een man die zichzelf heruitvindt maar dat niet doet aan de hand van trends. Die vertrouwt op zijn klassiekers en gelooft in zichzelf. De geur roept beelden op van avontuur maar voelt vertrouwd aan, als was het deel van de man zelf.

ONTDEK NU

Image
Image

HET PARFUM

De mysterieus krachtige geur laat zich leiden door de frisse mengeling van bergamot, roze peper, nootmuskaat en cederhout. Het hart van het parfum is de ster van de geursensatie, met kruidige noten van kardemom en steranijs, in balans gebracht door violet en basilicum. Een warme basis van patchouli, vetiver en leder vervolledigen de brute maar verfrissende sensatie.

KOOP NU

DE CAMPAGNE

Video

De campagnefilm toont het verhaal van een man die door de emoties van het leven gaat. Vastberaden, sterk, klassiek maar tegelijk kwetsbaar. We delen een intiem moment en komen dichter bij hem dan iemand ooit is geweest. De herinnering aan een verloren liefde, de ingewikkelde emoties die onlosmakelijk verbonden zijn aan afscheid nemen, maar dan plots ook de beloftevolle spanning voor de start van een nieuw avontuur. Een man die alles achterlaat, behalve zijn parfum.

BESTELLEN