De nieuwe Wave is nog sensationeler ...

Toffer, pittiger en opwindender dan ooit tevoren. De temperatuur stijgt. De zon staat op haar hoogste punt. Er hangt verwachtingsvolle spanning in de lucht. Het avontuur lonkt. Hier is WAVE 2, het vervolg op de bestseller HOLLISTER WAVE. Maak als eerste kennis met twee nieuwe geurcreaties – eentje voor haar, eentje voor hem – getekend Hollister Co en Inter Parfums. Twee onvergetelijke parfums waarin de warme energie van een eindeloze zomer doorklinkt.

WAVE 2 FOR HER

Floraal, fruitig, exotisch. Deze zongekuste creatie tekent voor onmiddellijke verleiding dankzij zonovergoten perzik, verfrissend kokoswater en sprankelende mandarijn. Vervolgens vloeien exotische tiarebloem, waterlelie en roze fresia over in een dromerige en verslavende basis van wit zand, drijfhout en vanilleorchidee. Weelderig en bedwelmend als de aura van een goedlachs meisje onder een zonnige hemel.

 

De olfactorische piramide

Top: Zonovergoten perzik, kokoswater, sprankelende mandarijn
Hart:
Waterlelie, roze fresia, tiarebloem
Basis:
Drijfhout, wit zand, vanilleorchidee

WAVE 2 FOR HIM

Fris, met hout en varens. Gewaagd mannelijk, warm, en toch spontaan verkwikkend, zoals een golf die uiteenspat op een gebruinde huid. Een exuberante ouverture met mandarijn en witte peperkorrels, verpakt in een akkoord van frisse Californische lucht, versmelt met een mix van kruidig fris lavendelwater, salie en geranium, om zich vervolgens te warmen aan sensuele houtsoorten en muskus. Contrasterende ingrediënten die perfect gestalte geven aan de opwindende Californische way of life.

De olfactorische piramide

Top: Akkoord van levende lucht, witte peperkorrels, bergamot
Hart:
Lavendelwater, salie, geranium
Basis:
Sandelhout, muskus, timmerhout