Parfum is in de geschiedenis van het huis van Hermès aanwezig sinds de jaren 30. In de bibliotheek van Hermès Parfums heeft ieder parfum een eigen verhaal, ieder parfum opent een nieuwe wereld van fantasie. Hermès, zowel ambachtsman als artiest, getuigt in zijn parfums van zijn uitmuntende vakkennis en creatieve vrijheid. Met Le Bain en Le Parfum de la maison wordt de levenskunst van Hermès weerspiegeld in de manier waarop een Hermès-parfum beleefd wordt.

Verhalen vol personages en gebeurtenissen, DE ROMANPARFUMS ontvouwen zich door de tijd heen. Zij halen hun inspiratie uit het erfgoed van Hermès. Zo vertellen Calèche, Équipage of de nieuwere romans zoals Eau des Merveilles, Terre d’Hermès, Voyage d'Hermès en nu Jour d’Hermès elk een bijzonder verhaal en bieden ze aan de fantasiewereld van het Maison met u te delen.

DE NOVELLEPARFUMS - Jardins en Colognes - concentreren, als kortere verhalen met een beperkt aantal personages en gebeurtenissen, de tijd rond het ogenblik. De Jardins zijn een olfactorische wandeling door de thema’s van het Maison en getuigen van ontmoetingen tussen de spirit van Hermès, de ziel van een plaats en de ontwerper. De Colognes zijn figuurlijke en weelderige uitingen van een eenvoudig, sprankelend plezier, pure olfactorische ogenblikken.
> Ontdek meer