Voyage d'Hermès

Een uitnodiging voor avontuur, voor een ontmoeting, samen delen – fris bosachtig, muskusachtig. Jean-Claude Ellena

Deze roman, gevoed door fantasie, drukt de diepgaande en originele relatie uit die het huis onderhoudt met reizen. Spel van contradicties, van aanvullingen en unieke samenvoegingen die de vertelling vormen van een frisse, muskusachtige, bekende en toch verrassende bosachtige geur, tussen geestdrift en troost, net zo op zijn gemak bij mannen als bij vrouwen. Philippe Mouquet, ontwerper voor Hermès, heeft voor Voyage d'Hermès een reisflesje en siervoorwerp gecreëerd, bedacht voor reizen en als boodschapper van beweging.

Les Colognes

Een uitzonderlijke schrijfstijl die de frisheid van de Cologne ontdekt en de levendige geest weerspiegelt volgens Hermès. Figuratieve en gulle uitdrukkingen van een eenvoudig plezier, de Colognes Hermès sluiten zich aan op een register dat is samengesteld uit olfactorische ogenblikken en vieren de materie tussen artistieke gevoeligheid en ambachtelijke vakkennis. Verhalen voor zowel dames als heren.

 

Les jardins

De tuinen zijn olfactorische wandelingen in de sporen van de parfumeur van het huis. Zijn verhalende vertellingen zijn authentieke ontmoetingen tussen de spirit van Hermès, de ziel van een plek en Jean-Claude Ellena, geleid door de jaarlijkse thema's van Hermès. Verhalen voor zowel dames als heren.