Estée Lauder Estée Lauder
 

Ons #1 serum voor iedereen nu beter dan ooit.

Nieuw. Advanced Night Repair

Een Nieuw Begin. Nieuw Snel Herstel en Jeugdgenererende Kracht.

Estée Lauder revolutioneert haar iconische nachtserum, de #1 bestseller van het merk !

Estée Lauder introduceert de nieuwe Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, die wordt onderschreven door een niet eerder voorgekomen nieuwe ontdekking op het vakgebied van de Epigenetica. Met de baanbrekende, nieuwe Chronolux™ Power Signal Technology ondersteunt de nieuwe Advanced Night Repair het natuurlijk herstel van de huid op een nog effectievere manier dan ooit tevoren. Niet eerder hielp een serum met het versnellen van de natuurlijke vernieuwing van nieuwe cellen en de aanmaak van collageen voor een stevigere huid.

Advanced Night Repair wordt snel opgenomen terwijl het werkt aan de vermindering van diverse zichtbare tekenen van veroudering en helpt de huid te beschermen tegen hedendaagse vijanden van buitenaf, zoals luchtvervuiling.

 
Estée Lauder

Word elke dag wakker met uw mooiste huid ooit

De nieuwe formule vermindert snel het aanzien van lijntjes en rimpels, de huid straalt & is gehydrateerd bij het ontwaken.

Nu met 8 uur antioxidant bescherming en 72 huur hydratatie. Vanaf nu verstevigt de formule de huid & vermindert ze de zichtbaarheid van poriën.

Estée Lauder

Wat zijn de resultaten?

Na één applicatie:
De huid straalt en is gehydrateerd.

Na drie weken:
Fijne lijntjes en rimpels lijken minder zichtbaar. 88% van de vrouwen gaf aan dat hun huid er jonger uitzag**. *

Na één flacon*:
De huid voelt nu steviger aan. 89% van de vrouwen is overtuigd**. De huid heeft een gezonde uitstraling vernieuwde veerkracht en vitaliteit.

* 50ml flacon
** Getest op 543 vrouwen.

Estée Lauder

Hoe te gebruiken?

Breng het serum in de ochtend en avond aan op een schone huid vóór uw moisturizer. Zachtjes aanbrengen over het gezicht en de hals.

Probeer het Hart Ritueel : Breng een volle druppel Advanced Night Repair aan op de palm van uw hand.

Masseer in een hartvorm op het gezicht: gebruik alle vingers van beide handen, begin in het midden van uw gezicht en beweeg naar de oren. Glijd van de zijkanten van het gezicht naar beneden tot onder de kin.

Maak het hart ritueel af door zachtjes te masseren op de nek in een neerwaartse beweging.