DIOR PRESTIGE LA MICRO HUILE DE ROSE

189,50

189 Punten

Beauty Member Card

Ontdek hem hier

 •  

  Gratis levering en retour

 •  

  Levertermijn:

  • Weekdagen: Besteld voor 18u, volgende dag geleverd.
  • Vrijdag vóór 18u besteld: levering op maandag.
  • Vrijdag na 18u besteld of in het weekend: levering op dinsdag.

  Staking BPOST:
  Pakjes van bestellingen die sinds woensdag 14 november na 18u geplaatst werden, zullen met vertraging geleverd worden. We zijn momenteel niet in staat om te zeggen wanneer ze precies geleverd zullen worden.
  We verwachten helaas nog vertragingen voor de komende dagen. We houden u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

 •  

  Gratis staaltjes

 •  

  Gratis cadeauverpakking

 •  

  Veilig betalen

Mail

Mail product

Pinterest

Pin product

 • Beschrijving

  La Micro-Huile de Rose is geïnspireerd door voedingssupplementen en is het 1e voedingssupplement dat de huid opnieuw een uitzonderlijke energie geeft. Deze revolutionaire verzorging bevat meer dan 20 microvoedingselementen die essentieel zijn voor de kracht en schoonheid van de huid (mineralen, oligo-elementen, omega 3, vitamine E). De gloednieuwe textuur wordt even snel geabsorbeerd als een serum en heeft het comfort van een olie. Elke flacon bevat meer dan 10.000 microrozenparels met het rijke microvoedende effect van de Granville-roos. Zo ontstaat een voedend shot dat tekenen van vermoeidheid verdrijft en de huid doet herleven. La Micro Huile de Rose wordt iedere dag of in een kuur als preserum voor de dagelijkse verzorging gebruikt om het effect ervan te versterken*. * test uitgevoerd met La Crème Texture Essentielle Uitzonderlijke resultaten De uitzonderlijke formule overtuigde alle vrouwen* De huid zit vol energie: 100%* De huid is steviger: 100%* De huid is gladder: 100%* Resultaten bevestigd door de dermatologen**: de huid is helderder: +48%** de huid is levendiger: +47%** de huid is gevoed: +43%** tekenen van vermoeidheid verdwijnen: -46%** *Zelfevaluatie door 60 vrouwen na 4 weken gebruik **Test door 36 vrouwen na 1 maand gebruik &ndash: resultaten bevestigd door de dermatologen

  Prijs per l/kg: 6.320,00 €
 • Productdetails

  EAN code:
  3348901367394
  Gebruiksaanwijzingen:
  De universele textuur van La Micro Huile de Rose wordt voor de dagelijkse verzorging aangebracht om het effect ervan te versterken.
 • Ingrediënten

  "DE GRANVILLE-ROOS: UITZONDERLIJK HERSTELLEND EN PERFECTIONEREND EFFECT De geschiedenis van de roos begint op de kliffen van Granville, niet ver van het huis van Christian Dior in Normandië. De onderzoekers van Dior ontdekten er een bijzonder sterke wilde roos die in staat was het ruwe zeeklimaat het hoofd te bieden zonder aan schoonheid in te boeten. Na 7 kruisingen slaagde een geniale kweker erin haar wilde karakter onder controle te krijgen en haar herstelpotentieel te sublimeren. Zo ontstond de Granvilleroos, de 1e roos die specifiek voor een cosmetische verzorging gekweekt werd. Voor het eerst combineerde Dior Science een dubbele extractie en de unieke micro-inkapselingstechniek zodat de huid optimaal kan profiteren van de microvoedingselementen van de Granville-roos. Elke flacon bevat 10.000 microrozenparels die de huid eindeloos doen herleven."
 • Levering & Retourneren

  Levering en retour

  Wij bezorgen al jouw bestellingen kosteloos thuis.
  Bestellingen geplaatst voor 18.00 uur heb je de volgende dag in huis.
  Levering op elke adres binnen België
  Gratis retourneren van je online bestelling (bedenktijd van 1 maand)

  Levering / Bezorging

  Normaal Bezorgschema

  Bestelling geplaatst op Vóór 18.00 uur Na 18.00 uur
  Maandag Levering op Dinsdag Levering op Woensdag
  Dinsdag Levering op Woensdag Levering op Donderdag
  Woensdag Levering op Donderdag Levering op Vrijdag
  Donderdag Levering op Vrijdag Levering op Maandag
  Vrijdag Levering op Maandag Levering op Dinsdag
  Zaterdag Levering op Dinsdag Levering op Dinsdag
  Zondag Levering op Dinsdag Levering op Dinsdag

  Retourrecht

  ICI PARIS XL hanteert regels voor retourneren. Je hebt voor al je bestellingen een bedenktijd van 1 maand vanaf het moment dat de bestelling in jouw bezit is.

  FAQ retourrechten

Beoordelingen & reviews

DIOR - LA MICRO HUILE DE ROSE

Gemiddelde beoordeling

(Dit product heeft 0 reviews.)
Geef je mening