homme_sport-header_fr

De nieuwe versie van Dior Homme Sport incarneert nog beter een leven waarin sport geen spurt naar prestaties
maar een levenshouding is. Het idee van een vrij en intens leven waarin liefhebben, lachen en dromen de sleutel tot sensualiteit worden. François Demachy, Dior Perfumer-Creator, liet zich voor de nieuwe versie van de geur inspireren door deze nieuwe levenshouding. Het resultaat is een dynamiserend, fruitig en kruidig parfum dat de sexy en houttoetsen van Dior Homme behield. Eindelijk een frisheid die blijft duren, een begin zonder einde.

video-homme-sport

LIFE IS A PLAYGROUND

De Dior-man is aanwezig, met een eigenzinnige sportlook en in een eeuwigdurende beweging die spoort met het ritme van de stad.
De nieuwe dynamische en strakke montage toont emblematische skaters en basketters die hun sport op straat beoefenen.

DE NIEUWE DIOR HOMME SPORT

Een emblematische geur van Dior Homme, een expressie van zijn filosofie die steunt op vitaliteit, sensualiteit, energie en raffinement.

Het onmiddellijke genot van een sappige frisheid, gevolgd door energieke kruiden en de sexy toetsen van edele houtsoorten.

Eindelijk een frisheid die blijft duren, een begin
zonder einde.

> KOOP NU
 	/medias/sys_master/_static-content-page/8826548158494/hommesport-producten.jpg

een geprivilegieerde en sensuele wekker

Een "op-maat" Dior Homme moment voor een geprivilegieerd badritueel. Een essentiële inleiding die het geurspoor van Dior Homme voorbereidt en intensifieert. Een sensorieel plezier dat al het edele en de nuances van Dior Homme terugbrengt.

> KOOP NU

EEN EINDELOZE FRISHEID

Een krachtige, explosieve, sappige, fruitige frisheid.
De nieuwe Dior Homme Sport begint met een aanzet van explosieve citrusvruchten.

EEN HART IN MINEUR, EEN STERK AANWEZIGE BASIS

Het hart speelt een eerder bescheiden partituur en geeft volop ruimte aan een levendige dialoog tussen de zonnige toetsen van de aanzet en de met muskus beklede houtsoorten die de basis ondersteunen.

hommesport-hout