Wedstrijden

Wedstrijden

Een juweel!

Tiffany&Co. is ’s werelds voornaamste juwelier en heeft het knapste juweel van allemaal ontworpen: een parfum. En jij kunt het winnen!

LEGENDARISCHE JUWELIER

Goed nieuws voor wie net als Audrey Hepburn in ‘Breakfast at Tiffany’s’ méér wil dan alleen windowshoppen bij Tiffany&Co. De juwelier ontwierp recent een elegant én betaalbaar parfum. Want wie heeft echte juwelen nodig als je ze gewoon in je hals kunt sprayen? Tiffany&Co. ontstond in 1837 in New York en groeide meteen uit tot dé luxewinkel voor de upper class, oliemagnaten en staatshoofden – én hun vrouwen, want Tiffany staat bekend als echt cadeauwalhalla. Dankzij de onbetwiste stijl, superieure kwaliteit en innovatieve, maar tijdloze ontwerpen. Tegenwoordig shoppen celebs en influencers hun juwelen, zilver, servies, accessoires en nu ook parfum bij Tiffany&Co.

 

DIAMANT VOOR JE NEUS

Hoe zo’n luxeparfum dan ruikt? Naar mandarijnblad, patchoeli en iris, een ingrediënt dat sterk verbonden is met het DNA van het huis. De bloem verschijnt al in de vroegste schetsen van het archief en Tiffany won de Grote Prijs op de Wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs met een irisbroche. universelle de 1900 à Paris avec sa broche iris.

GESLEPEN DESIGN

Ook de flacon zelf is een echt sieraad, en werd geïnspireerd door de 128,54-karaat Tiffany Diamond – wellicht de zeldzaamste gele diamant ter wereld. De geur wordt bovendien gepresenteerd in de typische Tiffany Blue Box®, een internationaal erkend symbool van stijl en verfijning.

ZO DOE JE MEE

ICI PARIS XL en Tiffany&Co. geven 5 flacons Signature weg (€ 90 voor 50 ml eau de parfum).

WAAG JE KANS