Concours Sunweb Concours Sunweb
 

ICI PARIS XL ♥ SUNWEB : Win een reis naar The Three Corners Rihana Resort in Egypte voor 2 personen

Een geslaagde vakantie is onvergetelijk. Sunweb wil de klanten van ICI PARIS XL extra mooie herinneringen bezorgen met een fantastische reis voor twee personen, inclusief vluchten en transfers. Doe mee en wie weet vertrek jij binnenkort wel op de vakantie van jouw dromen.
Niet gewonnen? Niet getreurd; Sunweb geeft ICI PARIS XL klanten tot en met 31/10/2018, €50 korting per persoon, geldig op alle vliegvakanties naar Marsa Alam tussen 1/11/2018 en 31/3/2019. Zo geniet jij ook deze winter van een heerlijk zonnetje en momenten om nooit meer te vergeten. Bovendien boek je momenteel voor deze winter jouw plekje op de parking van Zaventem bij voor maar €1! Scrol helemaal naar beneden op deze pagina om jouw korting te claimen.


Action
 

WEDSTRIJD

Bestel online in onze e-shop tussen 20/08 en 02/09/2018, vul het wedstrijdformulier in en maak kans op een fantastische reis naar The Three Corners Rihana Resort in Egypte voor twee personen!*


BEKIJK HET WEDSTRIJDREGLEMENT

BESTSELLERS VOOR OP REIS

Sunweb Sunweb

* Deze wedstrijd is open voor alle mensen die tussen 20/08/2018 en 02/09/2018 een online bestelling hebben geplaatst in onze Belgische e-shop. De reis die we in samenwerking met Sunweb wegschenken houdt de volgende zaken in: de heen-en terugvluchten voor 2 personen, de hotelovernachtingen voor 2 personen met all-inclusive formule (Hotel The Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn, in Egypte – El Gouna) en de transfer van de luchthaven op de vakantiebestemming naar het hotel (heen- & terug) voor 2 personen. De reis kan geboekt worden tussen 1/11 en 31/3, behalve tijdens de schoolvakanties. De winnaar/winnares zal op 10/09/2018 op de hoogte gebracht worden via e-mail.