Contacteer ons Winkelzoeker
20%

talasso
ANTI-WATER TALASSO SCRUB

(5)
  • 700 G
      € 47,90 68,43 €/Kg
€ 47,90  
Een ware beautyfarm' behandeling met een vijfvoudige werking: exfoliërend en hydraterend, vochtafvoerend, afslankend, vo...
47 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

Productdetails

Ingrediënten

LEVERING EN RETOURNEREN

Reviews

5.0

5 reviews

Hoe werken beoordelingen
Meest recent
Meest recent
Oudste
Best beoordeelde
Slechst beoordeelde
Populariteit
10 juni 2020

Super product

The best scrub ever. The skin is silky, smooth, hydrated, feels sooo soft and looks beter.

Daria V

26 april 2020

zijde-zachte huid.

de perfecte huidverzorging. heerlijke scrub om je huid te verfijnen en te reinigen van alle vuiltjes. je huid voelt zo zacht aan achteraf en de geur die je erbij krijgt is subliem.

kyara m

4 april 2020

Talasso scrub

Heerlijk geurende scrub op basis van zeezout,suiker en essentiële oliën, werkt vochtafdrijvend,voedend en afslankend....te beginnen vanaf de voeten tem decolleté,met als resultaat een strakke zachte en zuivere huid!!!! Zalig

ANNEKE V

3 april 2020

zalig!!!

Deze scrub gebruik ik 1 a 2x per week. Een beetje me-time!! Bij het gebruik van dit product waan ik mezelf in een wellness! Door de aromatherapie ruikt mijn badkamer heerlijk en kan ik me echt ontspannen. Mijn huid is ten eerste super zacht na deze scrub en ten tweede laat deze scrub toch een hydraterende, voedende film na op mijn huid, alsook werkt deze afslankend. Zalig dus!! Ook grote verpakking en gaat dus lang mee!

CHLOE D

3 april 2020

Super scrub !!

Mijn favoriete lichaamsscrub! Deze scrub geeft je niet alleen een zalige zachte huid , ik hoef na de behandeling ook geen bodylotion aan te brengen door de hydraterende olie in deze scrub . ik waan mij echt in een’Spa’.

MEEYA D