jimmy choo logo

Dit vormt de basis voor de introductie van Collistar Natura, een gezichtsverzorging lijn ideaal voor alle leeftijden en huidtypen, die bestaat uit vier specialiteiten voor het gezicht die 95% natuurlijke ingrediënten bevatten.

DE EERSTE GEPERSONALISEERDE GEZICHTSBEHANDELING

TRANSFORMING ESSENTIAL CREAM

De crème kan prima solo worden gebruikt, de ideale dagelijkse verzorging waardoor je er langer jong uitziet. De formule hydrateert, verzacht, houdt de huid soepel en beschermt deze tegen vrije radicalen. Maar zodra natuurlijke ingrediënten worden toegevoegd, wordt dit een revolutionair product waarmee elke vrouw haar eigen ‘gepersonaliseerde menu’ creëert en kan omtoveren in een masker, scrub, pakking of goednieuwe gepersonaliseerde crème.

Dit product is vanwege het bijzondere karakter verkrijgbaar als een exclusieve kit die ook een glazen kom en spatel bevat.

WAAROM QUINOA? HET HEEFT EEN KRACHTIGE ANTI-VRIJE RADICALEN EFFECT EN ZIT BARSTENSVOL VITAMINEN, MINERALEN EN VETZUREN.

Flexibel, aanpasbaar, transformerend, buitengewoon. Collistar Research heeft de laatste ontdekkingen in de dermocosmetische wetenschap als uitgangspunt genomen en een crème ontwikkeld die prima solo te gebruiken is, maar ook in een persoonlijke behandeling kan worden omgetoverd door toevoeging van een natuurlijk ingrediënt. Een hightech en multifunctionele crème.

High performance en leuk om te doen!
Deze multifunctionele transformerende crème combineert de geavanceerde wetenschap met een cocooning werking. De fluweelzachte en rijke textuur is het resultaat van een uitzonderlijk hoge concentratie aan luxe plantaardige boters in de formule, gecombineerd met stevia en extract uit quinoa, ‘moeder van alle granen’ van de Inca’s.

COLLISTAR  TRANSFORMING ESSENTIAL CREAM 110 ML

TRANSFORMING ESSENTIAL CREAM

COLLISTAR  TWO-PHASE MICCELAR WATER 150 ML

TWO-PHASE
MICCELAR WATER

COLLISTAR  EXTRA ORDINARY INFUSION-CREAM 50 ML

EXTRA ORDINARY INFUSION-CREAM

COLLISTAR  PRECIOUS ESSENCE-OIL 30 ML

PRECIOUS
ESSENCE-OIL