Wedstrijden

Wedstrijden

WEDSTRIJD GIVENCHY

I got a crush on you …

Ella Fitzgerald zong het al in 1948, en die speelse woorden worden vandaag verder tot uiting gebracht door Givenchy’s Live Irrésistible Blossom Crush.

Een nacht die nooit eindigt

Beeld het je in, je danst door de straten van Parijs, lachend en dollend in het maanlicht. Steeds op zoek naar een nieuw avontuur, alsof de nacht nooit zal eindigen. Dat is Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush. De zin voor passie, voor plezier, de drang om alles uit het leven te willen halen. Een opgewekte geur voor speelse meisjes die het leven toelachen en een tegengif vormen voor somberheid.

Moderne bloemen

Live Irrésistible Blossom Crush geurt als een verrassend bloemenboeket

met frisse bloemblaadjes en een onverwachte bitterzoete noot van cacaoboon. De geur opent met een moderne, vrouwelijke combinatie van pure, intense roos met heldere en luchtige pioen en laat een sensuele muskusbasis achter op de huid. Samen met de knappe flacon met studs en een frisse lichtroze tint vorm deze Blossom Crush-editie een echte lentegeur!

Win Blossom Crush

Heb jij ook zin gekregen om opgewekt de lente in te huppelen? Neem dan deel aan onze Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush-wedstrijd, en wie weet word jij wel één van de 10 winnaars van deze heerlijke lentegeur.