Bijgewerkt privacybeleid
De magische Touche Éclat pen krijgt een zusje: Touche Éclat High Cover

Hebben: het nieuwe wonderproduct van Yves Saint Laurent

| Trending Now
YSL_ToucheEclat_1900x1070

Na de lancering van de gouden Touche Éclat pen in 1992 is het nu, 27 jaar later, tijd voor een nieuwe telg in de familie. Een nieuw wonderproduct waar menig beauty hart sneller van zal gaan kloppen: de Touche Éclat High Cover.

Hoge dekking en intense glow

Waar de befaamde Touche Éclat Radiant Touch vooral gebruikt wordt als illuminator en highlighter zal de High Cover Radiant Concealer meer dekking geven, maar wél met die iconische Yves Saint Laurent glow. Tom Pecheux, Global Beauty Director bij Yves Saint Laurent Beauté, vertelt over het nieuwe wonderproduct: 'Dit is de perfecte concealer met een hoge dekking die er toch natuurlijk uitziet.'

Hoe dat mogelijk is? De concealer is voorzien van lichtgevende pigmenten die het licht in één unieke richting reflecteren, dit resulteert in die natuurlijke gloed rondom je ogen. Dan is er ook nog vitamine E aan het product toegevoegd én Marokkaans calendula-extract uit de eigen Beauté Ourika tuin van Yves Saint Laurent. Beide ingrediënten werken kalmerend op je huid.

Zestien tinten Yves Saint Laurent

De radiant concealer kan voor elke huidtint gebruikt worden: er worden namelijk maar liefst 16 tinten Touche Éclat uitgebracht, van vanille- tot koffiekleur. De iconische wonderpen werkt precies hetzelfde als haar grote zus: klik op de pen, dep onder je ogen en weg zijn je wallen. Heb je last van oneffenheden, littekens of pigmentvlekjes? Ook dan biedt de concealer uitkomst. Zelfs voor een intensere glow op je oogleden kan je de Touche Éclat High Cover gebruiken, breng het product dan onder je oogschaduw aan.

Kaia Gerber is a fan

Zijn het haar prachtige jukbeenderen? Haar egale huid of reebruine ogen? Nope, het is haar natural glow die de 17-jarige Kaia Gerber, model en dochter van Cindy Crawford, perfect deed passen als gezicht van de Touche Éclat High Cover Radiant Concealer. Met haar drukke agenda, ze loopt catwalk na catwalk, heeft ook zij soms te maken met donkere, vermoeide ogen. Met Yves Saint Laurents nieuwe wonderproduct in haar tas behoud ze haar stralende glow.