Bijgewerkt privacybeleid
Renew & repair je huid met het nieuwe serum van Guerlain | ICI PARIS XL

Ontdek het unieke Double R Serum van Guerlain

| Trending Now
Ontdek het unieke Double R Serum van Guerlain

Waarom kiezen tussen een stralende teint of een stevige huid? Je wil het allebei! Met het nieuwe Double R - Renew & Repair - Serum van Guerlain is kiezen niet meer nodig. Één serum met twee voordelen!

Best of both worlds

Het nieuwe Double R Serum combineert het beste van twee technieken voor de huid: Renew & Repair. De Renew-formule met lamellaire gel versnelt de celvernieuwing tot wel twee keer zo snel! Deze innovatieve soft peeling-technologie zorgt op een milde wijze voor een zachte en stralende teint. Tegelijkertijd zorgt de Repair-formule voor een exclusief lifting effect. Het bijzonder TIEG1-gen stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur en herstelt het collageen, met een verstevigde en elastische huid tot gevolg.

 

double serum guerlain

Koninklijke luxe

Beide formules bevatten een unieke Koninginnengelei afkomstig van de zwarte bijen op het eiland Ouessant. Door de hoge kwaliteit van het ecosysteem van dit eiland, geeft de zwarte bij een honing van absolute zuiverheid. Uniek op de wereld en wonderlijk voor de huid.

double serum guerlain

Het perfecte duo

Al die technieken en bijzondere ingrediënten vind je dus in slechts één product. De verschillende potjes dagcrème kunnen aan de kant, want dit twee-in-een serum is geschikt voor dagelijks gebruik. En geen zorgen over of je wel de juiste hoeveelheden gebruikt. Het luxe flesje heeft twee compartimenten, één druk op het pompje zorgt voor de juiste dosis van beide formules. Perfect!