Bijgewerkt privacybeleid
BOSS ALIVE: de nieuwe geur voor vrouwen | ICI PARIS XL

BOSS ALIVE: het gevoel dat je leeft!

| Trending Now
Hugo Boss alive

Sterk en krachtig, maar toch op en top vrouwelijk: maak kennis met de nieuwe geur BOSS ALIVE. Deze geur is helemaal gemaakt voor én door vrouwen - en dat is uniek!

Nieuwkomer in het Boss portfolio

Hugo Boss maakt al sinds 1985 fantastische geuren voor hem en haar. De collectie is inmiddels zo uitgebreid dat je altijd wel een geur vindt die bij jouw persoonlijkheid past. Boss Femme is subtiel en verfijnd, The Scent onderstreept jouw sensuele kant, Boss Orange is juist licht en vrolijk. En nu … is er een nieuwe geur!

De nieuwe BOSS ALIVE spreekt weer een nieuwe kant van jouw karakter aan: deze geur is onafhankelijk, elegant en stoer vrouwelijk. Boss maakte deze nieuwe damesgeur voor vrouwen die gedurfde beslissingen maken. Die begrijpen dat spontaniteit en geluk net zo belangrijk zijn in je leven als toewijding en focus. Trouw zijn aan jezelf: dát is je grootste kracht. Deze nieuwkomer in het portfolio van Boss is een herinnering dat je elke dag voluit moet leven!

EMMA ROBERTS

Een team van sterke vrouwen

Het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van deze nieuwe geur, bestond volledig uit vrouwen. Annick Ménardo, een gerenommeerde parfumeur, tekende voor de geur, ontwerper Amelie Riech ontwierp het stijlvolle flesje en regisseur Rebecca Zlotowski maakte de campagnefilm. In die film schitteren maar liefst vier sterke vrouwen, die alle vier laten zien op welke momenten zij het gevoel hebben voluit te leven. Zo vertelt actrice Emma Roberts: “Ik voelde me het meest alive toen ik leerde wanneer ik ja en wanneer ik nee moet zeggen in mijn carrière. Timing is alles en het voelt zo krachtig om in staat te zijn om dat onderscheid te maken.”

LAURA HARRIER

Duiken in een nieuw avontuur

Model en actrice Laura Harrier voegt hieraan toe: “Ik voel me het meest alive wanneer ik iets nieuws doe, zoals het kijken naar de zonsopgang in een plaats waar ik nog nooit geweest ben of iets proberen waarvoor ik in het verleden te bang was om te doen; of het duiken in een nieuw avontuur. Het zijn ook de vertrouwde momenten – als ik mijn familie, na een lange tijd van huis, weer zie en omhuld wordt met hun liefde.”

BRUNA MARQUEZINE

Haal alles uit je leven

De Braziliaanse actrice Bruna Marquezine zegt: “Kunst, verliefd zijn en reizen, daardoor voel ik dat ik leef. Ik probeer ik altijd eerlijk en authentiek te zijn. Dat is de beste manier om het meeste uit ons leven te halen.” 

CHLOE BENNET

Volg je intuïtie

Zangeres en actrice Chloe Bennet is de vierde vrouw in de Boss campagne: “Ik voel me het meest alive als ik op de set ben en als ik creatief bezig ben, verliefd wordt of een echt goed gesprek heb. De BOSS ALIVE vrouw is niet bang om haar intuïtie te volgen. Zelfs wanneer alles om haar heen chaos is, heeft ze een helder beeld van wat ze wil.”

Hoe ruikt deze nieuwe geur?

Ben je benieuwd hoe de nieuwe damesgeur BOSS ALIVE ruikt? De geur begint met noten van energieke appel, pittige zwarte bes, zonnige pruim en warme kaneel. De toevoeging van natuurlijke vanille zorgt ervoor dat de geur iets heel eigens heeft. In het bloemige hart ruik je Indiase jasmijn en tijm. De ruggengraat van de geur is een mix van houtsoorten waaronder Chinees cederhout, romig sandelhout en olijfboomhout.

Hugo Boss alive

Vrouwelijk en krachtig

BOSS ALIVE is dus een geur die zowel vrouwelijk als krachtig is en die jou uitdaagt om te leven in het moment en daar volop van te genieten. Mocht je direct verliefd worden op dit eau de parfum, dan kun je ook de Bath & Showergel, Deodorant en Hand & Body Lotion op je badkamer (of je wishlist) zetten. Parfumeur Annick Ménardo omschrijft het zo: “Je moet dit echt van binnen voelen. Dit is niet zomaar een geur. BOSS ALIVE is heel krachtig, sensueel, gourmand maar toch elegant en simpel.”

En jij, wat geeft jou het gevoel dat je lééft?