Bijgewerkt privacybeleid
Zon zonder zorgen met de gloednieuwe lijn Lancaster Sun Sensitive

Zon zonder irritatie met Lancaster Sun Sensitive

| Trending Now
Lancaster_1900x1070

Droom je van een gouden tan, maar panikeert je huid al bij het zien van de eerste zonnestraal? Lancaster has got you covered – letterlijk –, met de nieuwe lijn zonnebescherming Sun Sensitive voor de gevoelige huid!

Voor wie is Lancaster Sun Sensitive?

Lancaster is al meer dan 50 jaar dé expert op gebied van zonneverzorging. De nieuwste lijn van het merk, Sun Sensitive, beschermt elke huid, maar is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Zeg dus maar vaarwel tegen irritaties en roodheid, want dankzij deze nieuwe lijn krijgt zelfs de delicate huid een mooie goudkleurige gloed!

Franse Rivièra in een tube

Zelfs gevoelige huidtypes kunnen met Sun Sensitive die legendarische Lancaster-kleur opdoen: de beroemde en egale bruine teint die zo kenmerkend is voor de Franse Rivièra. De unieke Full Light Technology beschermt de huid tegen uvb- en uva-stralen, zichtbaar licht en infraroodstralen, terwijl het nieuwe Sunsicalm Complex roodheid en het gevoel van ongemak helpt verminderen. Tot slot helpt het Tan Activator Complex zelfs de lichte en gevoelige huid om geleidelijk een stralende, egale en langdurige teint te krijgen.

Beschermt je huid én de oceaan

Lancaster zet zich bewust in om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. In de nieuwe lijn Sun Sensitive zit een effectief zonnefiltersysteem dat de huid respecteert en de impact op het milieu helpt verminderen. De producten bevatten 40% minder filters in vergelijking met de vorige lijn, maar zijn net zo effectief. De formules zijn waterbestendig en bevatten zonnefilters die niet oplossen in water. Bovendien bestaat de verpakking uit gerecycleerd materiaal. Fijn nieuws voor je huid én voor de oceaan, dus.

Clean & vegan

Naast oceaanvriendelijk is Lancaster Sun Sensitive ook ontwikkeld zonder de schadelijke ingrediënten oxybenzone, octinoxate, octocrylene, homosalaat en nanodeeltjes, zodat de lijn voldoet aan de meeste bestaande clean charters. Oh ja, de formule is ook 100% vegan!

De beste Lancaster Sun Sensitive producten:

1

Voor je gelaat

De lichtgewicht en olievrije textuur van Sun Sensitive Oil-Free Milky Fluid SPF50 van Lancaster voelt heel comfortabel aan op de huid van je gelaat en decolleté. Plakt niet en laat geen witte waas achter. En dan hebben we nog niets over de heerlijke geur gezegd ...

2

Voor je lichaam

De zonnebescherming Sun Sensitive Oil-Free Milk SPF50 voor je lichaam van Lancaster is onzichtbaar als je hem op je huid aanbrengt en trekt gemakkelijk in. Resultaat: een beschermde en gehydrateerde huid voor een stralende en progressieve goudkleurige gloed.

3

Voor na het zonnen

Ook na blootstelling aan de zon kan je huid verder bruinen of – helaas – ook verbranden. De aftersun Sun Sensitive After Sun Repairing Balm van Lancaster beschermt de gevoelige huid effectief tegen schade van de zon en herstelt de huid. De balsem voelt fris en comfortabel aan en kalmeert meteen het gevoel van verhitting of trekkerigheid.

4

Voor de kids

Voor de kleinste zonnekloppers en waterratten is er Sun Sensitive Kids Milky Spray SPF50+ van Lancaster. Deze beschermende spray kan zowel op de droge als natte huid worden aangebracht, is waterbestendig, anti-zand en prikt niet in de ogen. Een favoriet bij de kids!