background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Glowing skin: touch of gold – Beauty Center

Glowing skin: touch of gold

Gepost op 21/07/2022 in Trending Now

PSSST…

Glowing skin: touch of gold

Niets matcht zo goed bij een summer tan als een golden glow. Jij weet natuurlijk allang dat je voor een long-lasting tan je huidverzorging niet over mag slaan. Maar waarom stoppen bij het verzorgen van je huid? Let’s decorate! Met deze (letterlijk!) stralende producten voeg je een goede dosis glitters en een touch of gold aan je look toe. Perfect om je jukbeenderen te laten spreken, je sleutelbeenderen te in de hoofdrol te zetten of een all-over glow te creëren. 

Beste koop shimmers

Handiger wordt het niet: shimmers in de vorm van een handzame stick. BE Creative Make Up Highlighter Stick neem je overal mee naartoe, zodat je op ieder feestje of tijdens ieder etentje je touch of gold kan bijwerken. De creamy stick geef je jukbeenderen, cupidoboog, wenkbrauwbot, sleutelbeenderen en decolleté in een handomdraai een subtiele glow, zodat jij de avond tegemoet straalt. A little goes a long way, en precies om die reden is dit onze favoriete budget-highlighter. Goed om te weten: de highlighter is 100% vegan en cruelty-free!

​Beste goudkleurige shimmers

Een zomerse gloed creëer je met Bobbi Brown Illuminating Bronzing Powder in de tint Bali Brown. Deze glinsterende bronzer slaat twee vliegen in één klap: hij geeft je een prachtige gebronsde look én voegt de nodige sparkles toe aan je gezicht. Deze goed gepigmenteerde bronzing powder heeft precies de juiste tint brons, zodat hij geschikt is voor alle huidskleuren. Kwast de bronzer met een groot bronzerpenseel op de plekken waar de zon je huid als eerste bruint (jukbeenderen, puntje van je neus, zijkant voorhoofd) en neem ook je decolleté en schouders mee.

Beste zilveren shimmers

Een lichte huid komt het beste tot zijn recht met koele, zilverkleurige shimmers. Météorites Compact Illuminating Powder van Guerlain bevat vier tinten highlighter die samen voor een schitterende look zorgen. Kies voor alleen het witte poeder voor een verhelderend effect, of mix alle kleuren voor een egaliserend effect. Wij zijn dol op Météorites Compact Illuminating Powder vanwege het huidverfijnende en corrigerende effect van deze highlighter. Perfect voor een glimmende zomerhuid!

Beste overall shimmers

Waarom zou je gouden shimmers alleen beperken tot je gezicht en decolleté? Met een all-over shimmerproduct geef je je huid een stralende en gebronsde look. De goudkleurige deeltjes in Sisley Phyto-Touche Gel vangen en weerkaatsen het licht, waardoor je oogverblindend voor de dag komt op ieder feestje. Geschikt voor je hele lijf, dus neem ook vooral je armen en benen mee. Deze niet-vette shimmergel is onze topfavoriet omdat hij precies de juiste hoeveelheid shimmers geeft, multifunctioneel is, fijn aanbrengt, heel snel intrekt en ook nog eens zalig ruikt. Ready to party and glow/shine!Article tags: