Bijgewerkt privacybeleid
Clinique iD: maak je persoonlijke custom-blend huidverzorging

Hébben: huidverzorging op maat met Clinique iD

| Trending Now
1900x1070

Van een droge huid die er vermoeid uitziet tot een vette huid met grove poriën: we hebben allemáál een andere, unieke huid. Daarom heeft Clinique nu iD ontwikkeld: doe-het-zelfskincare op maat van jouw huid!

In 1968 introduceerde Clinique al ’s werelds eerste custom fit skincareritueel met het iconische 3-stappensysteem. Vandaag gaat het merk nóg een gepersonaliseerd stapje verder met Clinique iD: de perfecte verzorging die je zelf op maat kan maken naargelang je huidtype en huidzorg. Op allergieën getest, 100% parfumvrij. Zonder parabenen. Zonder ftalaten. Zonder parfum. Alleen een blije huid.

Zo werkt het
Je eigen verzorgingsproduct van Clinique iD op maat samenstellen, is supereenvoudig. Kies als basis een van de 3 hydration bases (de jelly voor elk huidtype, de lotion+ voor de (zeer) droge huid en de gel voor de combinatie tot vette huid) en meng die vervolgens met een van de 5 active cartridge concentrates op basis van je grootste huidzorg. That’s it!

1

Active Cartridge Concentrate - Fatigue

Deze verzorging bevat actieve ingrediënten zoals taurine die de huid wakker maken en tekenen van vermoeidheid verminderen. Resultaat: een instant wake-upcall na het eerste gebruik en een energiekere huid na een week.

2

Active Cartridge Concentrate – Lines & Wrinkles

Last van lijntjes en rimpeltjes? Dan is deze cartridge perfect voor jou. Actieve ingrediënten zoals melkserum en algenextract maken fijne lijntjes en rimpels gladder en de huid voller. Al na de eerste keer is je huid gladder en na een week zijn fijne droogtelijntjes vager.

3

Active Cartridge Concentrate – Uneven Skin Tone

Droom je van een egale en heldere teint? Deze verzorging vermindert verkleuringen, verheldert de teint en helpt huidcellen zich opnieuw vernieuwen. Voor een huid die meteen helderder is en op termijn ook egaler.

4

Active Cartridge Concentrate – Pores & Uneven Skin Texture

Als je grote poriën hebt en je teint wel wat egaler zou mogen, is deze verzorging degene die je zoekt. Zijn actieve werkstoffen helpen de zichtbaarheid van poriën verminderen en de huid frisser en helderder maken. Na een week ziet je huid er stralender uit en eens de flacon leeg is, merk je een verbeterde glow.

5

Active Cartridge Concentrate – Irritation

Gevoelige huidjes hebben met deze verzorging een nieuwe partner in crime gevonden. Hij verzacht de delicate, geïrriteerde of onrustige huid dankzij probiotische gist en rood zeewierextract en geeft je huid weer energie. Na één keer voelt je huid al meteen zacht aan, en na een tijdje is je geïrriteerde huid gekalmeerd en minder rood.