Bijgewerkt privacybeleid

Deze vegan make-uppenselen móét je hebben

| Trending Now
HB_Vegan_penselen_1900x1070

De zoektocht naar de ideale make-uppenselen is niet simpel. Te klein, te lang, te rond, te stugge haren … Gelukkig zijn er nu de vegan make-uppenselen van BE Creative Make Up die ook nog eens 100% cruelty free zijn!

Hoogkwalitatieve haren

De nieuwe generatie synthetische haren van de make-uppenselen van BE Creative Make Up zijn minstens even doeltreffend als hun natuurlijke tegenhangers, maar dan 100% cruelty free en vegan. En ze zijn ook nog eens makkelijker schoon te maken, zodat er geen make-uprestjes of bacteriën achterblijven.

Make-upmultitaskers

Eén penseel voor één product? Daar gelooft BE Creative Make Up niet in. Alle penselen zijn multi-inzetbaar, zodat jij enkel rekening moet houden met de vorm van het penseel en de dichtheid van de haren.

2/10

04 Flat Top Buffing Brush

Om foundation en poederbronzer aan te brengen, zit je goed met de 04 Flat Top Buffing Brush van BE Creative Make Up. De haartjes zitten heel dicht op elkaar en laten zo elke imperfectie verdwijnen. Gebruik cirkelvormige bewegingen voor een volledige dekking.

8/10

13 Eyeshadow Brush 2-in-1

De 13 Eyeshadow Brush 2-in-1 van BE Creative Make Up is alles wat je nodig hebt voor een volledige oogschaduw- look van A tot Z. Met het ronde uiteinde breng je oogschaduw uniform aan, met het smalle uiteinde omlijn je je ogen of vervaag je potlood en eyeliner.