Bijgewerkt privacybeleid
3 stijlvolle nagellak looks om nu uit te proberen | ICI PARIS XL

Met deze zonnige nagellak maak jij je zomerse look af!

| Trending Now
3 stijlvolle nagellak looks om nu uit te proberen

De zomer komt er weer aan! Speciaal voor jou hebben we wat inspiratie op een rij gezet voor de coolste zomerlooks … voor je nagels. De zon op je gezicht én op je handen, dat doe je zo.

Welke zomerse look wordt de jouwe?

Jij hebt vast al gedacht aan alle zomerse outfits die je weer uit de kast kan halen. En hét ultieme accessoire? Dat ben jij zelf! Want met deze twee zomerse nagel-looks tover jij een zonnige look tevoorschijn … in een handomdraai! En heb je iets meer tijd voorhanden? Waag je dan aan een speelse nail-art!

1/3

Look 1: Het nieuwe rood

Associeer jij rode nagels nog met een vamp of femme fatale? Deze zomer laat rood zich juist van een vrolijke kant zien. In plaats van lang en puntig vijl je je nagels licht gebogen en recht. Kies daarna voor een lichtere roodtint zoals Nail Polish ‘199 Poppyfield’ van Only You. Zo staat je rode lak heel vrouwelijk en verzorgd, maar ook lekker jong!

Tip: neem eerst de tijd om je nagels te verzorgen voor een perfect eindresultaat.  

Het nieuwe rood
Het nieuwe nude
3/3

Look 3: je nieuwe hobby

Een andere tint of glitterlaag op je ringvinger, een subtiele tekening op je nagels (een hartje, polkadot, muzieknoot,) … laat je maar eens helemaal gaan. Die tekeningen maak je nadat je basiskleur gedroogd is met een tweede kleur: gebruik een speciale pen voor het beste resultaat. Een tandenstoker of schuifspeldje volstaan ook!

Tip: wil je nog meer looks leren? Bekijk dan onze nailart-blog!

je nieuwe hobby