Bijgewerkt privacybeleid
Leve mama: de heerlijkste geuren om cadeau te geven voor Moederdag

Welke sprookjesprinses is jouw mama?

| Top Topical
Moederdag_parfum_1900x1070

Is jouw mama een ijverig Sneeuwwitje, een romantisch Doornroosje of eerder een creatieve Alice in Wonderland? Ontdek het snel en vind het perfecte moederdagcadeau!

Sneeuwwitje

Is jouw mama een elegante powervrouw die haar mannetje moeiteloos weet te staan tussen haar zeven dwergen? En verblindt ze iedereen met haar roomwitte huid en ravenzwarte haar? Dan maak je haar vast en zeker blij met het vrouwelijke Sheer van Michael Kors en het intrigerende Aromatics in White van Clinique.

Doornroosje

Doezelt je mama het liefste weg onder een dekentje met een romantische komedie en een lekker glas wijn? Voor mama’s die genieten van de luxe van hun eigen kasteel, selecteerden we twee royale rozengeuren: Het lieflijke Dolce Garden van Dolce & Gabbana en het zonnige Izia van Sisley.

Alice in Wonderland

Schilderen, reizen, creëren, jouw mama loopt over van de creatieve ideeën. Ze bedenkt 6 onmogelijke dingen voor het ontbijt en leeft zich uit met de kleuren van haar outfits en make-up. Haar zijn de geuren Splendida Magnolia Sensuel van Bvlgari en Decadence van Marc Jacobs op het lijf geschreven.