Bijgewerkt privacybeleid
Deze valentijncadeaus brengen je liefdesboodschap over! | ICI PARIS XL

Romantisch: valentijnscadeaus met een boodschap!

| Top Topical
Deze Valentijncadeaus brengen de boodschap perfect voor je over!

Ben jij niet zo’n brievenschrijver, maar wil je op Valentijnsdag tóch graag laten weten wat je voor je geliefde voelt? Geef dan één van deze geuren cadeau, de naam is jouw mooiste liefdesverklaring …

Ben jij mijn Valentijn?

Met Valentijnsdag worden er jaarlijks zo’n half miljoen kaarten gestuurd. Daar hoort natuurlijk een romantische boodschap op. Maar … wat schrijf je dan precies op zo’n kaart? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gedicht, de songtekst van een lovesong of een herinnering aan een dierbaar moment dat jullie deelden.

Zo’n kaartje is natuurlijk leuk, maar nog véél leuker is het als je jouw Valentijn verrast met een cadeau. Geuren zijn daar perfect voor omdat je ze met aandacht kiest. En sommige hebben een naam die echt álles zegt!

1/10

“Blijf je voor altijd bij mij?”

“Zolang de liefde bestaat, zolang zal Eternity bestaan,” zei Calvin Klein. Met deze geur laat je weten dat je voor eeuwig bij hem of haar wilt zijn. Als dát geen teken van oneindige liefde is …

Eternity voor haar is een romantische bloemengeur, Eternity for Men is een klassieke geur met frisse topnoten en een houtachtig hart.

Eternity van Calvin Klein
2/10

“Ik ben verliefd op jou”

Of je nu pas net verliefd bent of al jaren bij elkaar: je kunt niet vaak genoeg laten weten dat je dol op elkaar bent. Dus geef je haar deze geur met een ondubbelzinnige boodschap: In Love With You.

Zwarte kers geeft deze geur een fruitig accent. Jasmijn en vanille zorgen voor een warme, vrouwelijke noot.

In Love With You van Armani
3/10

“Jij bent het helemaal!”

Sommige mannen tonen iets minder snel hun liefde in het openbaar. Maar vaak zit er onder die ruwe bolster een verrassend blanke pit verborgen. Kun je het hem niet zeggen met een kus en een knuffel? Zeg het dan met een geur!

This is Him! van Zadig & Voltaire is een spannende eau de toilette met een hart van vanille, wierook en sandelhout. Een geur voor stoere mannen!

This is Him! van Zadig & Voltaire
4/10

“Jij bent de enige voor mij”

Valentijnsdag is een extra mooie gelegenheid om je geliefde te tonen dat jij zonder twijfel voor hem of haar kiest. Deze geuren zijn als een warme omhelzing die vertellen: jij bent de enige voor mij …

The Only One van Dolce & Gabbana is en betoverende bloemengeur voor haar, The One for Men is een kruidige oosterse geur voor hem.

The Only One van Dolce & Gabbana
5/10

“Dit is ons liefdesverhaal”

Weet jij nog waar jullie liefde begon? Wanneer je voor het eerst die vlinders in je buik voelde? En die allereerste kus? Jullie liefdesverhaal is bijzonder en al die herinneringen vier je met een romantische geur.

Love Story van Chloé is gebaseerd op de puurheid van witte bloemen. Ook leuk: de flacon heeft de vorm van de hangslotjes die geliefden samen bevestigen aan de beroemde Pont des Arts brug in Parijs. Het ultieme symbool van liefde!

Love Story van Chloé
6/10

“Wil je met me …?”

Trouwen? Sì! Jouw ja-woord geef je alvast cadeau op Valentijnsdag. Zeker weten dat ze daardoor blij verrast zal zijn!

Armani Sì is een zacht, vrouwelijk eau de parfum dat dicht op je huid blijft hangen. Met Sì zeg je ja tegen de liefde en tegen een leven met elkaar.

Armani Sí
7/10

“Ik ben verslaafd aan jou”

Als je tot over je oren verliefd bent, is het soms moeilijk om maat te houden. Loverdose doet daar nog een schepje bovenop: deze geur maakt je eindeloos verslaafd aan de liefde. Maar wees gerust: een overdosis van deze geur is heus niet zo erg!

Geef haar deze oriëntaalse geur met jasmijn en zoethout en je verovert direct haar hart.

Loverdose van Diesel
8/10

“Jij bent onweerstaanbaar!”

Hubert de Givenchy was betoverd door actrice Audrey Hepburn, zijn eerste muze. Haar elegantie en haar klassieke Hollywood glamour inspireerden hem tot het maken van deze geur. De boodschap: je bent onweerstaanbaar!

Inmiddels is Very Irrésistible een iconische geur, pittiger dan de meeste bloemengeuren dankzij de frisheid van steranijs.

Very Irresistible van Givenchy
9/10

“Jij maakt me sterk”

Jij tilt me op. Jij geeft me vleugels. Dankzij jou voel ik me sterker dan ooit. Die boodschap breng je over met Stronger With You van Armani. Een prachtig cadeau voor jouw soulmate!

Deze herengeur met kardemom, roze peper en vioolblaadjes is kruidig en elegant. De dubbele ringen op de dop symboliseren twee lichamen die zijn verstrengeld: een symbool van krachtige liefde.

Stronger with you armani
10/10

“Ik hou van mij!”

Heb jij geen Valentijn dit jaar? Dan hou je gewoon extra veel van jezelf! Verwen jezelf op 14 februari met een geur die zegt: jij bent jij en dat doe je geweldig!

Self-love crush van The Perfumist heeft het fruitige van framboos, het bloemige van pioen en het zachte van musk. Draag deze geur vol zelfvertrouwen en vier op Valentijnsdag jouw leven!

Self-Love Crush van The Perfumist