Bijgewerkt privacybeleid
De beste tips voor een origineel Vaderdag cadeau | ICI PARIS XL

Top 10 originele Vaderdag cadeaus

| Top Topical
Top 10 originele Vaderdag cadeaus

Ben je op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau? Deze grooming essentials staan vast en zeker op zijn wishlist!

Tips voor Vaderdag

Veel vrouwen (én mannen) vinden het niet makkelijk om een origineel Vaderdag cadeau te vinden. Sokken of een stropdas zijn niet echt verrassend. Wat is nu een echt leuk cadeau voor Vaderdag? Een grooming product is altijd een schot in de roos. Want welke man wil nu niet lekker ruiken of er goed verzorgd uitzien?

1) Op Vaderdag geef je … een verrassende geur

De meeste mannen willen graag lekker ruiken. Met een nieuw parfum zul je hem dus zeker blij maken. Maar waarom zou je het safe spelen? Verras hem met een geur die hij nog niet kent, maar wél helemaal bij hem past. Misschien mag het wel eens een iets kruidigere geur zijn? Of wil je zijn sportieve kant naar boven halen? Aangenaam verrast zal hij in ieder geval zeker zijn!

Sportieve eau de toilette

Een geur die nieuwe energie geeft: dat wil elke vader wel! INTIMACY Sport Eau de Toilette heeft kruidige toetsen van nootmuskaat en patchoeli maar ook de frisse noten van bergamot en citroen.

2) Op Vaderdag geef je … de fijnste skincare

De huid van je vader staat elke dag bloot aan verschillende stressfactoren. Denk maar aan scheren, luchtvervuiling, slaapgebrek en de zon. Al die invloeden kunnen zijn huid vermoeid maken en veroudering versnellen. Wil je hem een cadeau met liefde geven, denk dan eens aan skincare die zijn huid nieuwe energie geeft!

3) Op Vaderdag geef je … de beste reiniging

Goed reinigen is de basis voor een frisse, gezonde huid. En het beste resultaat krijg je met een reinigingsproduct dat past bij jouw huidtype. Welk product geef jij op Vaderdag cadeau?

  • Schuimende facewash: geschikt voor de normale huid, geeft een lekker fris gevoel.
  • Reinigingsolie: perfect om een droge huid te reinigen.
  • Exfoliërende tonic: houdt de talgproductie van een vette huid onder controle.