Bijgewerkt privacybeleid
Herfst in geuren en kleuren: dit zijn dé nieuwste parfums voor hem

Herfst in een flesje: de nieuwste herengeuren

| Top Topical
Close up of a happy young couple enjoying city life.

Niets zo fijn als een nieuw parfum om een nieuw seizoen in te zetten. Maar met verschillende fantastische lanceringen wordt het wel héél moeilijk kiezen: een geur van vloeibaar goud of toch liever platinum?

1/4

Bois Doré Ambre Imperial Collection Extraordinaire van Van Cleef & Arpels

Ooit al eens 24-karaatsgoud geroken? Nee? Dit is je kans, want Bois Doré Ambre Imperial Collection Extraordinaire van Van Cleef & Arpels imiteert vloeibaar goud met de noten van cederhout en tonkaboon. Voeg daar nog musk, vanille en zwarte peper aan toe, en je hebt werkelijk een juweel van een geur.

Binnenkort beschikbaar in jouw ICI PARIS XL

2/4

L’Eau Super Majeure d’Issey van Issey Miyake

De originele L’Eau Majeure d’Issey van Issey Miyake is amper een jaar oud, of hij heeft er al een geurige opvolger bij. L’Eau Super Majeure d’Issey van Issey Miyake verschijnt deze herfst, en is geïnspireerd op zeezout en zongebleekt hout. Je ruikt patchoeli, zwart zout, vanille en rozemarijn.

Binnenkort beschikbaar in jouw ICI PARIS XL

3/4

Y eau de parfum van Yves Saint Laurent

Y eau de toilette van Yves Saint Laurent lanceerde al in 2017, en dit jaar komt een van onze favoriete ontwerpers met Y eau de parfum. Hij beschrijft hem zelf als de parfumversie van zijn ‘iconische look van een wit shirt onder een zwarte blazer’. En wie zijn wij om hem tegen te spreken met deze impressionante geurcombinatie van gember, geranium, amber en vetiver?

4/4

CK One Platinum Edition van Calvin Klein

Krachtig, dynamisch en helder. Dat is de nieuwe CK One Platinum Edition van Calvin Klein. En niet alleen de fles is indrukwekkend, ook de inhoud. Met groene appel, roze peper, lavendel en kasjmierhout breekt deze geur met regels en status quo. Hij kan door iederéén gedragen worden: door je vriendin, door je vader en – uiteraard – door jou.

Binnenkort beschikbaar in jouw ICI PARIS XL