Bijgewerkt privacybeleid
Geschenkidee: Intimacy Pink – een geur om van te houden

Intimacy Pink – een geur om van te houden

| Top Topical
Intimacy_Pink_1900x1070

Speciaal voor Moederdag introduceren we: Intimacy Pink. Maak kennis met deze florale gourmand, het perfecte parfum om te geven (of te houden!).

Er bestaan verschillende soorten geuren: frisse colognes die je meevoeren naar zilte stranden, intense oriëntale parfums met mysterieuze kruiden of parfums die geuren als een wilde bloementuin. En soms zijn er geuren die je doen denken aan de liefde. Zo eentje is Intimacy Pink.

Deze nieuwkomer in de parfumwereld is er een met een eigenzinnig karakterFloraal en gourmand, speels en romantisch. Een positieve geur die je meteen weet te bekoren.

Als een tweede huid

De noten omhullen de draagster als een warme sluier. De geur opent met Chambord, een Franse frambooslikeur en fijn hout, en gaat over in een bloemig aroma van violet, lelietje-van-dalen en roos. Op de huid geuren warme muskus, sandelhout en amber na. 

De geur, verpakt in een elegante flacon met zacht leder, is perfect voor sterke, vrijgevochten vrouwen die diep vanbinnen toch een romantisch en meisjesachtig kantje hebben. 

Kortom, een prachtige geur om met Moederdag aan de belangrijkste vrouw in je leven te schenken.