Bijgewerkt privacybeleid
Giftguide voor vrouwen: de leukste cadeaus voor de feestdagen

Giftguide: de mooiste eindejaarscadeaus voor haar!

| Top Topical
HB_Giftguide_HAAR_1900x1070

Wil je dat elk cadeautje dat je geeft met de feestdagen recht in de roos is? Kwestie van slim kiezen: eerst haar geheime verlangens blootleggen, dan volgt juiste cadeau vanzelf!

Kerstcadeau voor haar

Ligt er een verlanglijstje klaar? Dan heb jij dit jaar weinig cadeaustress. Maar hoe los je het op wanneer ze zegt: verras me maar… Dan is het belangrijk dat je niet uitgaat van je eigen wensen, maar dat je probeert te achterhalen wat zíj graag zou willen. Waar droomt ze van? Waar ligt haar passie? Wanneer je haar geheime verlangens kent, wordt het een stuk makkelijker om het perfecte eindejaarscadeau te kiezen. Iets waar ze gegarandeerd blij mee zal zijn. We helpen je graag op weg: check deze giftguide maar!

Pink eau de parfum

Intimacy

Een betoverend gourmandparfum

Ze houdt van koken, maar vooral van lekker eten. En ze is dol op zoet! Je kunt haar natuurlijk een doosje bonbons geven, maar ze heeft veel langer plezier van een zoete en verleidelijke gourmandgeur. In Pink ruik je Chambord, een zwarte frambozenlikeur die je doet watertanden, plus rozen en sandelhout. Zo’n weelderige geur kan ze vast en zeker waarderen!

Ideaal voor: vrouwen die van lekker eten houden!

Revitalizing Volumizing Shampoo

Sisley

Met cameliaolie voor zacht en soepel haar

Haar lange haren zijn haar grote trots. Ze is een vaste klant bij de kapper en verwent haar lokken regelmatig met een verzorgend masker. Op een bad hairday kun je haar maar beter zoveel mogelijk ontlopen, maar op een good hair day kan ze de wereld aan! Zo’n vrouw kan het zeker waarderen als ze een luxeshampoo krijgt met vitaminen en mineralen voor extra vitaliteit!

Ideaal voor: vrouwen die Rapunzel willen zijn!

Lash Queen Feline Elegance

Helena Rubinstein

Een iconische mascara

Ze draagt haar jeans het liefst slim fit. Ze is verliefd op haar leren jasje. Ze volgt niet klakkeloos de modetrends, maar heeft haar eigen stijl: nonchalant, maar zeker niet onverschillig! Om haar fashionlook compleet te maken, kiest ze haar make-up zorgvuldig. Deze iconische mascara is echt iets voor haar, want hij verlengt en separeert niet alleen, maar verzorgt ook vermoeide en gevoelige wimpers. Zo blijft ze stralen!

Ideaal voor: vrouwen die een fashionstatement durven maken!

48 Lash

M.A.C

Vanilla & Musk Kamerparfum

Scento

Sfeer in elke kamer van je huis

Elixir met Essentiële Oliën Mandarijn

Darphin