Bijgewerkt privacybeleid
Vegan beauty: dit is de beste veganistische skincare en make-up

Dit zijn ze: onze favoriete vegan beautyproducten

| Top Topical
1900x1070_VEGAN_BEAUTY

We kunnen er niet meer aan ontsnappen: het lijkt wel of iedereen een veganistisch dieet aangenomen heeft en ook supermarkten introduceren steeds meer vegan alternatieven. Maar wist je dat vegan niet stopt op je bord en ook in beautyland aan populariteit wint?

Wat is vegan beauty?

Net als in een veganistisch dieet, gaat veganistische beauty over de ingrediënten. Echte vegan beautyproducten bevatten geen dierlijke producten of ingrediënten die van dieren afkomstig zijn, zoals melk, eieren en honing.

Al overtuigd? Om je het extra makkelijk te maken, hebben we de leukste vegan make-up en skincare voor je verzameld.

2/6

All Nighter Liquid Foundation

Eindelijk: een foundation die even lang in vorm blijft als jijzelf. De vegan All Nighter Liquid Foundation van Urban Decay geeft je een volledige dekking met een matte finish. Ideaal voor ’s avonds, maar hij is ook comfortabel genoeg om overdag te dragen.

3/6

It’s a Wrap Makeup Remover

Deze supereffectieve maar ultrazachte remover verwijdert alle make-up van je wimpers, oogleden en lippen, zelfs longwearing en waterproof make-up. It's a Wrap Makeup Remover van Smashbox is vegan, cruelty free én oftalmologisch en dermatologisch getest.

5/6

Ginger Souffle Whipped Body Cream

Een heerlijk verwennende bodycrème is altijd een zalig idee. Zeker als hij vegan is, zoals deze Ginger Souffle Whipped Body Cream van Origins. Zijn crèmeformule beschermt tegen koude, droge, hete en vochtige invloeden en ruikt heerlijk naar citroen, limoen en bergamot.