Bijgewerkt privacybeleid
Deze liefdevolle cadeaus kopen onze Beauty Advisors met valentijn

Deze cadeaus kopen Beauty Advisors met valentijn

| Top Topical

Op zoek naar leuke cadeaus voor je grote liefde? Niemand beter om te vragen naar hun ultieme cadeautips dan onze Beauty Advisors uit de parfumerie! Met deze producten gaan zij alvast hun valentijn inpakken.

Geen idee welke cadeaus te kopen voor je valentijn? Wij vroegen het aan drie Beauty Advisors uit de parfumerie. Annyssia, Maxine en Julie verklappen je nu al met welke cadeaus zij hun grote liefde gaan veroveren. Pssst: lees hier ook onze andere originele cadeau-ideeën.

Geschenk gevonden? Klaar om je look cupidoproof te maken met een van deze 3 romantische looks!

Annyssia
1

Een romantische date in eigen kot

Beauty Advisor Annyssia viert valentijn het liefste romantisch thuis. Haar favoriete mannengeur? Dior Homme: een sensuele en houtachtige herengeur die bij élke man goed past. Volgens haar sowieso een schot in de roos!  

Maxine
2

100% kissproof

Wat Beauty Advisor Maxine voor haar vriend gaat kopen met valentijn? De 2-in-1 Face & Beard Moisturizer van Chanel die heerlijk ruikt en verzachtend is zodat zijn kin helemaal kissproof wordt. Als origineel valentijnscadeau tipt Maxine nog de herengeur L’Homme Idéal van Guerlain waarmee je aan je partner laat weten dat hij de ideale man voor je is.

Julie
3

Maak het persoonlijk

Ook Beauty Advisor Julie heeft dit jaar een valentijnsdate met haar vriend gepland. Elk jaar schenkt ze hem op Valentijnsdag zijn favoriete geur, Luna Rossa van Prada. Haar tip voor een origineel cadeau? Maak het persoonlijk en kies een cadeau met betekenis: de favoriete geur van je valentijn of de badlijn ervan doen het altijd goed. Leuk idee: in de parfumerie helpt Julie je ook graag door een mooie set samen te stellen met fijne kleine gifts.