Bijgewerkt privacybeleid
Van eyepads tot eau de toilette: 8 cadeaus voor kersverse mama’s

8 beautycadeaus voor kersverse mama’s

| Top Topical
Kersvers_1900x1070

Je beste vriendin, je zus of jijzelf: ken je iemand die onlangs bevallen is? Vergeet de babylijst: tijd om (ook) mama te verrassen met een mooi cadeau! Met deze beautycadeaus maak je elke kersverse mama zéker blij.

Geef een beetje mama-time cadeau!

Die eerste weken met je kindje zijn superbijzonder. Hoe pittig de zwangerschap ook was en hoe zwaar de bevalling: als je dat kleine wonder in je armen houdt, ben je (bijna) alles weer vergeten …

Zeker de eerste maanden draait alles om je baby. Tussen luiers verschonen, nachtvoedingen geven en wasjes draaien door kan het soms lastig zijn om ook me-time te nemen. Maar als kersverse moeder is het belangrijk dat je óók jezelf goed verzorgt. Daarom geef je new born mama’s als steuntje in de rug niet alleen je beste advies, maar ook een fijn beautycadeau. Zeker weten dat ze dat op prijs zal stellen!

Pssst… op zondag 9 mei is het Moederdag. Jij helpt toch ook om die allereerste Moederdag van je zus, collega, dochter of vriendin onvergetelijk te maken?

1

Zachte, stevige huid

Tijdens de zwangerschap wordt de elasticiteit van de huid behoorlijk op de proef gesteld. Na de bevalling duurt het daarom een tijdje voordat de huid terug in shape is. Daar kan jij een handje bij helpen, door de Tonic Body Treatment Oilvan Clarins cadeau te doen. Deze olie maakt de huid weer strakker en egaliseert de beruchte zwangerschapsstrepen (striae). Pluspunt: de olie ruikt heerlijk naar rozemarijn en munt!

2

Lichte, frisse geur

3

Fris op de foto

Celebrities huren tegenwoordig een glam squad in om na de bevalling pixelperfect op de foto te kunnen met hun baby. Alles voor een Instagramwaardig kiekje! Gelukkig hoef je zover heus niet te gaan. Een beetje lipgloss en mascara doen al wonderen. En om die wallen onder je ogen te verdoezelen, die je krijgt van korte nachten, gebruik je Hello Bright Eyes Fatigue Fighter Duo van Estée Lauder.

4

Gepersonaliseerde lippenstift

5

In plaats van slaap

Schrik niet: uit onderzoek blijkt dat kersverse ouders gemiddeld maar 5 uur per nacht slapen. Die korte nachten kunnen hun sporen nalaten, zeker bij de huid rond de ogen. Fijne lijntjes en donkere kringen: daar zit je als mama natuurlijk niet op te wachten. Wil je er net zo stralend uitzien als je je voelt, dan is Stress Relief Eye Mask van Estée Lauder jouw redder in nood!

6

Minder streepjes

Wist je dat jongere moeders een grotere kans hebben op striae? Een jonge huid is namelijk nog strak en stevig en heeft meer moeite om mee te rekken als de buik en borsten groeien. Striae zijn in het begin vaak fel paars of rood van kleur, maar gelukkig verandert dat vanzelf naar zilverwit. Biovergetures Gelcrème tegen Striae van Biotherm helpt striae nog minder zichtbaar te maken.

7

Tien blije tenen

Tegen het einde van je zwangerschap worden je voeten ‘vergeten gebied’. Probeer je teennagels maar eens te lakken als die buik ertussen zit … Na de bevalling kun je eindelijk je voeten weer eens lekker verwennen. Een vrolijk lakje zoals Nail Polish ‘Long Time No Sea' van Only You is dus een leuk cadeautje!

8

Dág sinaasappelhuid!

Veel vrouwen krijgen cellulite tijdens de zwangerschap. Dat komt omdat de hormonen, oestrogeen en prolactine de opslag van vet stimuleren. Tegelijkertijd hou je vocht vast én is de bloedcirculatie minder door de druk van de baby. Wat kan helpen is je huid stevig masseren met een anti-celluliteproduct zoals Anti-Cellulite Cryo-Gel van Collistar. Je kan er tijdens de zwangerschap al mee beginnen, maar het helpt ook als de putjes al wat ouder zijn.