Bijgewerkt privacybeleid
BE Creative Make Up bestaat 5 jaar. Ontdek de bestsellers!

BE Creative Make Up bestaat 5 jaar!

| Top Topical
5_JAAR_BE_CREATIVE_1900x1070

Hightech formules, intense kleuren én absoluut betaalbaar: daarom zijn wij zo dol op BE Creative Make Up. Dit prachtige merk bestaat inmiddels 5 jaar. Tijd om de 5 bestsellers in het zonnetje te zetten!

BE yourself

Elke vrouw is uniek, briljant en veelzijdig. BE Creative Make Up geeft je de kans om al die kanten van je persoonlijkheid te laten zien. De professionele producten zijn van hoge kwaliteit en je kunt er volop mee experimenteren. Naast het vaste assortiment brengt het merk ook elk seizoen een trendcollectie uit, vol verrassende kleuren, nieuwe texturen en trendy musthaves Ben jij niet bang om je persoonlijkheid te laten zien? Dan is dit jouw merk!

1

Go go glow

Eigenlijk was de Baked Highlighter een limited edition in een trendcollectie. Maar door het enorme succes is hij opnieuw uitgebracht, om nooit meer te verdwijnen! Breng hem strategisch aan op alle plekjes die licht mogen vangen. Voor een show-stopping glow…

Tip: kies ‘002 Allure’ als jouw huid een koele ondertoon heeft. ‘001 Mirage’ staat bij alle huidtypes heel mooi!

2

Intelligente basis

Wil je een perfecte huid, maar zonder een opgemaakt gevoel? Dan moet je Feather Finish Matte Foundation proberen. Deze lichte en vetvrije foundation geeft precies zoveel dekking als je nodig hebt. En wat zo slim is: hij past zich aan je huidtype aan, zodat je altijd een perfect matte finish krijgt.

Tip: om de juiste tint te kiezen test je de foundation op je kaak. Verdwijnt de kleur, dan heb je de juiste te pakken!

3

Kusje van de zon

Alsof je een middagje in de zon gezeten hebt, zo ziet je huid eruit als je BE Bronzer gebruikt. Vooral tint ‘002 Sunkiss’ is fantastisch: die is niet te licht en niet te donker en geeft precies voldoende dekking om kleine oneffenheden te verbergen. Geraffineerd – en zó makkelijk!

Tip: voor een natuurlijk effect maak met je poederkwast een ‘3’ op je gezicht: van je voorhoofd via je slapen naar je jukbeen, en van je jukbeen via je kaaklijn naar je kin.

4

Lippen om te zoenen

Wél een matte kleur, maar niet het droge gevoel: dáárom houden wij van Matte Lipstick! Hij glijdt heerlijk romig over je lippen en geeft een intense kleur die lang houdt. Kleur ‘Rumour’ is zachtroze en geeft je een klassieke nudelook.

Tip: altijd een penseel gebruiken bij het aanbrengen, dan blijft de kleur nóg langer zitten.

5

Oogverblindend

De ideale mascara maakt je wimpers én langer, én voller. En hij moet alle wimperhaartjes perfect scheiden. Lash Me Baby All-In-One Mascara kan het allemaal. Bovendien hydrateert deze mascara je wimpers, zodat ze soepel blijven. En daarmee heeft hij zijn plek in deze bestsellerlijst zeker verdiend!

Tip: breng de mascara zigzaggend aan, dan voorkom je dat je wimpers aan elkaar plakken.

Ilona’s give away!