background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
De waarheid over wallen: hoe kom je ervan af? – Beauty Center

De waarheid over wallen: hoe kom je ervan af?

Gepost op 23/02/2023 in Skincare
wallen-onder-ogen

Problemen met donkere kringen of wallen? Maak het verschil met deze tips en dé behandeling die je aan je skincare routine moet toevoegen om donkere kringen te bestrijden. Vrouw of man, het gaat ons allemaal aan!

Wallen vs donkere kringen: wat is het verschil?

Donkere kringen vs wallen onder de ogen: twee heel verschillende verschijnselen. Wallen ontstaan als een zwelling van de huid onder het oog. Een gevolg van oedeem, of vochtophoping, aan de onderste oogleden. De oorzaak? Vermoeidheid, stress of andere factoren zoals roken, alcoholmisbruik of overmatige blootstelling aan de zon.

Donkere kringen herken je door een verandering in de pigmentatie van de huid onder de ogen. De kleur onder de ogen wordt donkerder. Donkere kringen kunnen worden veroorzaakt door slaapgebrek, gebrek aan huidverzorging of huidveroudering.

Hoe kom je ervan af? Schakel een dagelijkse oogverzorgingsroutine in bij je gebruikelijke skincare routine en kies producten speciaal ontwikkeld om donkere kringen en wallen te bestrijden én verminderen.

Welke oogverzorging voor donkere kringen en wallen?

Beschikbaar in een ruim assortiment: producten tegen donkere kringen en wallen. Je vindt ze in verschillende vormen en texturen: hydraterende oogcrèmes vol antioxidanten, verfrissende gels met metalen applicator, serums met geconcentreerde actieve ingrediënten zoals peptiden … De uiteindelijke keuze van jouw product is uniek. Of ze nu in een tube of potje zitten, ze hydrateren allemaal diepgaand de huid onder je ogen, verminderen wallen en donkere kringen.

Jouw anti-donkere kringen of anti-wallen routine start hier! Breng ‘s morgens en ‘s avonds een anti-donkere kringen oogserum aan. Daarna volgt een behandeling tegen donkere kringen naar keuze. Voor een verkwikkend effect leg je jouw oogverzorgingsproduct op ijs!

Een frisse blik met oogmaskers

Diepe, opvallende, donkere kringen onder je ogen? Voeg dan een oogmasker toe aan je oogverzorgingsroutine. Gebruik 2 tot 3 keer per week of tijdens jouw zen-moment. Geen fan van romige texturen? Gaat jouw voorkeur uit naar een formule die goed blijft zitten? Eyepatches klaar? Go! Dezelfde voordelen als crèmemaskers en ze zitten boordevol actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, cafeïne en komkommer voor een gevoede en stevigere oogzone.

Multifunctionele anti-aging oogverzorging

Huidveroudering. Een van de meest voorkomende oorzaken waardoor je donkere kringen krijgt. Daarom vind je veel anti-age oogverzorgingsproducten die ook donkere kringen en wallen aanpakken. Ouder dan 30 jaar? Dan adviseren we je een anti-ageproduct voor je ogen te gebruiken. Deze multifunctionele skincare producten hydrateren en verstevigen de huid onder ogen. Bye bye fijne lijntjes en rimpels, donkere kringen en wallen!

Welke verzorging tegen donkere kringen voor mannen?

Krijgen mannen ook donkere kringen en wallen? Natuurlijk! Hoewel de huid iets dikker is dan die van vrouwen, kunnen ook mannen last krijgen van donkere kringen en wallen onder de ogen. Maar, geen paniek! Er bestaat ook een ruim aanbod oogverzorgingsproducten voor mannen die speciaal zijn ontwikkeld voor donkere kringen en wallen. Vaak rijk aan actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, cafeïne, aloë vera en vitamine C, helpen ze de huid onder de ogen te ontstoppen en de blik te verhelderen.

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!Article tags: anti-donkere kringen, anti-wallen, donkere kringen, eyepatches, gezichtsverzorging, huidverzorging, ogen, oogcrème, ooggel, oogmasker, oogpatches, oogverzorging, serum, skincare, tips, wallen