background image
Contacteer ons Winkelzoeker
Nederlands
Mijn Winkelmandje
Rénergie Triple Serum van Lancôme: mijn huid kan het niet meer missen ! – Beauty Center

Rénergie Triple Serum van Lancôme: mijn huid kan het niet meer missen !

Gepost op 27/05/2022 in Skincare

Beauty Tips by @Celia
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Lancome-triple-serum-skincare

Het is zover! Binnen een paar maanden ben ik officieel een dertiger (OMG!) dus wordt het dringend tijd voor een goede skincare routine. Daarom ben ik op zoek gegaan naar HET skincare product of the moment en zo kwam ik uit op het nieuwe serum van Lancôme: Renergie H.C.F. Triple Serum. Ik was meteen overtuigd. Ik vertel je meteen waarom dit serum voor mij de beste gezichtsserum EVER is !

Een drievoudige anti-aging werking voor een stralende, jonge huid

Leuk hoor, dat ouder worden (not !). Die eerste rimpeltjes en lijntjes zijn nu duidelijk aanwezig. Hoog tijd dus om hier iets aan te doen. Dit onweerstaanbaar serum heeft een drievoudige anti-aging werking: het zorgt namelijk voor een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit, vermindert fijne lijntjes en bestrijdt pigmentvlekken. Maar waarom is dit serum nu zo effectief? Wel, het combineert 3 krachtige actieve ingrediënten, onder de naam H.C.F.: Hyaluronzuur – C+ Niacinamide – Ferulic Acid, en deze drievoudige dosis zorgt voor een effectief resultaat!

Een krachtige hydratatie dankzij 3 actieve ingrediënten

Hyaluronzuur klinkt je bekend in de oren, zeg je? Inderdaad, hyaluronzuur is een populair huidverzorgingsingrediënt dat men meer en meer terugvindt in serums, maskers en crèmes. Het wordt aangeraden door dermatologen voor dagelijks gebruik, omdat dit molecuul zich in de huid aan water bindt waardoor je huid wordt opgevuld. Resultaat ? Een mooie volle huid. Het vitamine C derivaat gecombineerd met Niacinamide werken in op tekenen van collageenverlies, helpen donkere plekjes te verminderen en egaliseren de teint. That’s what we need!


Mijn huid is nu fris en verzorgd – Testen dus die handel !

Mijn eerste indruk van dit product? Wat een mooie verpakking ! Ik weet niet of jullie hetzelfde ervaren maar een mooi product trekt mij meer aan en zal ik sowieso meer gaan gebruiken. Dus dat zit al helemaal goed. Even de gebruiksaanwijzing lezen en smeren maar! Een serum bestaat uit een hoge concentratie van specifieke actieve ingrediënten waardoor een kleine hoeveelheid genoeg is om het gewenste effect te bekomen. Druk 2x op het pompje om de juiste hoeveelheid serum te bekomen. De drie texturen komen nu vrij. Meng deze eerst voor je het aanbrengt op je gezicht. Breng het serum aan met licht masserende bewegingen. Wat een heerlijke geur! Mijn huid voelt meteen fris en verzorgd aan.

Er bestaat geen magic potion, zeggen ze? En toch…

Ik heb het serum nu 2 maanden uitgeprobeerd en ik kan alleen maar beamen wat ze beloven: mijn huid ziet er veel strakker, gehydrateerd en gezond uit. Er bestaat geen magic potion, zeggen ze, but this one is very close! Ik had nooit gedacht dat één product me kon helpen met mijn eerste rimpeltjes en fijne lijntjes, maar ik ben echt positief verrast door de snelle werking en het resultaat. Dankzij dit serum herleeft mijn huid. Bovendien voelt ze nu super zacht aan.

Ready to go !

Wanneer ik geen zin of tijd heb in make-up breng ik gewoon mijn serum aan en een beetje mascara and I’m ready to go! Dus voor alle skincare lovers out there, dit serum is een musthave die je nooit meer uit je skincare routine haalt!